Tvrtka 1993. počinje s uvozom HONDA motocikala

Usporedo s rastom tržišta tvrtka 1993. godine počinje s uvozom motocikala renomirane japanske tvrtke “HONDA” te potpisuje ekskluzivan ugovor za distribuciju navedenih motocikala za Republiku Hrvatsku.

Novi poslovni objekt

S obzirom na kontinuirani rast, tvrtka Ruting d.o.o. širi svoje poslovanje te krajem devedesetih godina otvara jedan od najljepših poslovnih objekata u Primorskoj goranskoj županiji, u ulici Franje Čandeka 44 u Rijeci.

Objedinjena prodaja motocikala, originalnih rezervnih dijelova i dodatne opreme

1996. godine tvrtka potpisuje ugovor za distribuciju svjetski poznatih kaciga “ARAI” za Republiku Hrvatsku, a suradnja se ubrzo proširila na ostale renomirane tvrtke: NAU, WINTEX, M-ROBERT, BIKERS. Čime je na jednom mjestu objedinjena prodaja motocikala, originalnih rezervnih dijelova i dodatne opreme.

Širenje djelatnosti na prodaju automobila europskog proizvođača automobila

Početkom 2001. godine tvrtka širi svoju djelatnost i na prodaju automobila europskog proizvođača automobila.

Generalni zastupnik za automobile marke “HONDA”

U travnju 2003.godine tvrtka Ruting d.o.o. postaje generalni zastupnik za automobile marke “HONDA” za Republiku Hrvatsku, čime je zaokružena kompaktna cjelina koja se veže uz renomirano japansko ime “Honda”.

Širenje poslovanja u druge gradove u RH

U 2005. godini Ruting d.o.o. širi svoje poslovanje i u druge gradove u Republici Hrvatskoj, u veljači otvara prodajno–servisni centar u Zagrebu na Ljubljanskoj aveniji,a isti mjesec otvara podružnicu i u Osijeku, u Sarajevskoj ulici 39.

Novi suvremeni prodajno-servisni centar u Zagrebu

Uspješnim nastavkom poslovanja, u travnju 2006. godine, u Zagrebu je otvoren novi suvremeni prodajno-servisni centar Ruting d.o.o. u Kovinskoj 9 na području Jankomira, koji se prostire na 15.000 m2. Novi prodajno-servisni centar opremljen je najnovijim standardima te posjeduje najkvalitetniju servisnu opremu.