Zašto kupiti Hondu? Jer Honda uvijek nudi više.

Honda automobili predstavljaju perfektan balans između kvalitete, pouzdanosti i pristupačnosti. Zbog navedenih činjenica Honda je postala jedan od najprodavanijih automobila na svijetu. Svi Honda modeli su rezultat vjerovanja u snove. To je ono što ih čini jednakim i ono što ih čini u potpunosti jedinstvenim.

STANDARDNO JAMSTVO – 3 godine, čime Honda jamči da vozilo Honda specificirano u jamstvenom listu neće imati nikakvih grešaka materijala i izrade, u razdoblju od 3 godine od “nadnevka početka valjanosti jamstva” koji je upisan u jamstvenom listu ili 100.000 km, ovisno što se prije ispuni.

JAMSTVO PROTIV KOROZIJE NA POVRŠINI– 3 godine, Honda jamči da se na Honda vozilu specificiranom u jamstvenom listu neće pojaviti korozija na vidljivim obojenim površinama u razdoblju od 3 godine uz neograničenu kilometražu. Jamstvo vrijedi od “nadnevka početka valjanosti jamstva”, koji je naveden u jamstvenom listu.

JAMSTVO NA ISPUŠNI SUSTAV – 5 godina, Honda jamči da se na ispušnom sustavu Honda vozila specificiranom u jamstvenom listu neće pojaviti perforacije uzrokovane korozijom u razdoblju od 5 godina uz neograničenu kilometražu. Jamstvo vrijedi od “nadnevka početka valjanosti jamstva”, koji je naveden u jamstvenom listu.

JAMSTVO PROTIV KOROZIJE NA SASTAVNIM DIJELOVIMA – 12 godina, Honda jamči da se na Honda vozilu specificiranom u jamstvenom listu neće pojaviti korozija s unutarnje i vanjske strane karoserije i sastavnih dijelova u razdoblju od 12 godina, uz neograničenu kilometražu. Jamstvo vrijedi od “nadnevka početka valjanosti jamstva”, koji je naveden u jamstvenom listu.

JAMSTVO PROTIV KOROZIJE ŠASIJE – 10 godina, Honda jamči da Honda vozilo specificirano u jamstvenom listu neće imati nikakvih funkcionalnih grešaka, uzrokovanih perforacijama nastalim uslijed korozije, na određenim komponentama1 u razdoblju od 10 godina uz neograničenu kilometražu. Jamstvo vrijedi od “nadnevka početka valjanosti jamstva”, koji je naveden u jamstvenom listu.

JAMSTVO NA HIBRIDNI SUSTAV – 5 godina, Honda jamči da vozilo Honda specificirano u jamstvenom listu neće imati nikakvih grešaka materijala i izrade na određenim komponentama2 Hybrid sustava (i-MMD), u razdoblju od 5 godina ili 100.000 km, ovisno što se prije ispuni.

JAMSTVO NA ELEKTRIČNI POGONSKI SUSTAV (Honda E ) – 5 godina. Honda jamči da vozilo Honda specificirano u jamstvenom listu neće imati nikakvih grešaka materijala i izrade u električnom pogonskom sustavu, u razdoblju od 5 godina od “nadnevka početka valjanosti jamstva” koji je upisan u jamstvenom listu ili 100.000 km, ovisno što se prije ispuni.

JAMSTVO NA VISOKONAPONSKU BATERIJU (Honda E) – 8 godina,  Honda jamči da vozilo Honda specificirano u jamstvenom listu neće imati nikakvih grešaka materijala i izrade u visokonaponskoj bateriji, u razdoblju od 8 godina od “nadnevka početka valjanosti jamstva” koji je upisan u jamstvenom listu ili 160.000 km s kapacitetom od 70% , ovisno što se prije ispuni.

1 Određene komponente su: vilice ovjesa, prednji i zadnji most, poluosovine, cijevi kočionog sustava, spremnik goriva, opruge ovjesa.
2 Određene komponente su: baterija, kontrolna jedinica baterije, motor s kontrolnom jedinicom, DC-DC konverter, generator, visokonaponski kablovi, modul invertera.
Sva nova Honda vozila pokrivena su Jamstvom mobilnosti.

POSTUPAK ZAPRIMANJA HONDA VOZILA PRILIKOM GARANCIJSKOG POPRAVAKA NA TERET PROIZVOĐAČA – Ovlašteni Honda serviser prilikom zaprimanja Honda vozila u garancijski popravak na teret Proizvođača, obvezan je sukladno uputi Proizvođača od vlasnika vozila ishodovati jamstvenu – servisnu knjižicu izdanu u EU, sa jasnim brojem šasije vozila i datumom početka jamstva, kao i  dokaz da je na vozilu izvršeno održavanje u skladu sa rasporedom održavanja.

Ukoliko vozilo ne posjeduje jamstvenu – servisnu knjižicu izdanu u EU, vlasnik vozila obvezan je dostaviti dokumentaciju koju je izdao ovlašteni trgovac u EU, na kojem je vidljiv broj šasije vozila i datum početka jamstva, kao i  dokaz da je na vozilu izvršeno održavanje u skladu sa rasporedom održavanja