Zašto kupiti Hondu? Jer Honda uvijek nudi više.

Honda automobili predstavljaju perfektan balans između kvalitete, pouzdanosti i pristupačnosti. Zbog navedenih činjenica Honda je postala jedan od najprodavanijih automobila na svijetu. Svi Honda modeli su rezultat vjerovanja u snove. To je ono što ih čini jednakim i ono što ih čini u potpunosti jedinstvenim.

STANDARDNO JAMSTVO – 3 godine, čime Honda jamči da vozilo Honda specificirano u jamstvenom listu neće imati nikakvih grešaka materijala i izrade, u razdoblju od 3 godine od “nadnevka početka valjanosti jamstva” koji je upisan u jamstvenom listu ili 100.000 km, ovisno što se prije ispuni.

JAMSTVO PROTIV KOROZIJE NA POVRŠINI– 3 godine, Honda jamči da se na Honda vozilu specificiranom u jamstvenom listu neće pojaviti korozija na vidljivim obojenim površinama u razdoblju od 3 godine uz neograničenu kilometražu. Jamstvo vrijedi od “nadnevka početka valjanosti jamstva”, koji je naveden u jamstvenom listu.

JAMSTVO NA ISPUŠNI SUSTAV – 5 godina, Honda jamči da se na ispušnom sustavu Honda vozila specificiranom u jamstvenom listu neće pojaviti perforacije uzrokovane korozijom u razdoblju od 5 godina uz neograničenu kilometražu. Jamstvo vrijedi od “nadnevka početka valjanosti jamstva”, koji je naveden u jamstvenom listu.

JAMSTVO PROTIV KOROZIJE NA SASTAVNIM DIJELOVIMA – 12 godina, Honda jamči da se na Honda vozilu specificiranom u jamstvenom listu neće pojaviti korozija s unutarnje i vanjske strane karoserije i sastavnih dijelova u razdoblju od 12 godina, uz neograničenu kilometražu. Jamstvo vrijedi od “nadnevka početka valjanosti jamstva”, koji je naveden u jamstvenom listu.

JAMSTVO PROTIV KOROZIJE ŠASIJE – 10 godina, Honda jamči da Honda vozilo specificirano u jamstvenom listu neće imati nikakvih funkcionalnih grešaka, uzrokovanih perforacijama nastalim uslijed korozije, na određenim komponentama1 u razdoblju od 10 godina uz neograničenu kilometražu. Jamstvo vrijedi od “nadnevka početka valjanosti jamstva”, koji je naveden u jamstvenom listu.

i-MMD (Hybrid) JAMSTVO – 5 godina, Honda jamči da vozilo Honda specificirano u jamstvenom listu neće imati nikakvih grešaka materijala i izrade na određenim komponentama2 Hybrid sustava (i-MMD), u razdoblju od 5 godina ili 100.000 km, ovisno što se prije ispuni.

Sva nova Honda vozila pokrivena su Jamstvom mobilnosti.

1 Određene komponente su: vilice ovjesa, prednji i zadnji most, cijevi kočionog sustava, cijevi sustava goriva, opruge.

2 Određene komponente su: baterija, kontrolna jedinica baterije, motor s kontrolnom jedinicom, DC-DC konverter, generator, visokonaponski kablovi, modul invertera.