USLUGE

Honda flotna prodaja

Honda – Vaš pouzdani poslovni partner

Sve više uglednih tvrtki i institucija u Hrvatskoj prepoznaje kvalitetu i pouzdanost Honda vozila te svoje vozne parkove oprema Honda modelima. Upravo zato što vjerujemo da Vaše poslovanje zaslužuje pouzdanog i vrhunskog partnera u prijevozu, partnera s kojim ćete osigurati da vaši proizvodi i usluge budu predstavljeni u najboljem svjetlu, dopustite da Vam ovom prilikom predstavimo samo dio Hondinih vozila s kojima bi Vaš vozni park postao Vaš izvrstan PR.

Od samog osnutka tvrtke Honda, naš osnivač, gospodin Soichiro Honda imao je jednostavnu viziju: “kontinuirano težiti savršenstvu”. Ova vizija rezultirala je nekim fantastičnim proizvodima o kojima drugi samo mogu sanjati. Danas, 60 godina nakon osnutka, Honda proizvodi najnaprednija vozila s izraženom ekološkom komponentom, sa smanjenom emisijom štetnih plinova uz nisku potrošnju goriva.

Mi u Hondi ne završavamo razgovor kada netko kaže “nemoguće”. Zapravo, nama je to tek početak. Bez obzira radi li se o vozilima, robotu ili avionu, mi vjerujemo u pretvaranje snova u stvarnost. Da bi se ti snovi ostvarili, neprekidno ulažemo u dugoročna istraživanja, razvoj i u naše ljude kako bi to rezultiralo savršenim proizvodima.

Honda danas ima raznovrsnu paletu vozila snažnog karaktera i visoke kvalitete koji će, na najbolji mogući način, Vašoj tvrtki omogućiti pozitivan imidž u javnosti. Stoga, dopustite da Vam pomognemo stručnim savjetom i mišljenjem, bez obzira na to koliko su Vaše želje individualne i jedinstvene, osmisliti Vaš vozni park upravo prema Vašim potrebama.

Prateći naš osnovni motiv: “donošenje zadovoljstva ljudima širom svijeta”, Hondina filozofija se temelji na inovativnim, ekološki prihvatljivim te iznimno naprednim vozilima najviše kvalitete, koja imaju i razumnu cijenu.

Kako bi ostala u izvrsnom stanju, sva Honda vozila su pokrivena standardnim jamstvom na 3 godine, odnosno 100.000 kilometara. Zahvaljujući našoj bogatoj prodajnoj i servisnoj mreži te jamstvu mobilnosti, kojim su pokrivena sva nova Honda vozila, pobrinuli smo se za najkvalitetniju podršku vozačima i vozilima tvrtki, ne samo prilikom kupnje, već i prilikom redovnog servisiranja vozila.

Za sve detaljnije informacije obratite nam se s povjerenjem na flota@honda.hr

Napredne tehnologije

LKAS (Lane Keeping Assist System) sustav koji raspoznaje vozne trake u kojima se automobil kreće pomoću obrade slika dobivenih kamerom koja se nalazi iza vjetrobranskog stakla. Sustav izračunava najbolji moment zakretanja upravljača kako bi se vozilo zadržalo između voznih traka, isto tako kontinuirani zvučni signal upozorava ukoliko se vozilo približi prelasku voznih traka.

 

ACC (Adaptive Cruise Contol) koristi radar koji je smješten u prednjoj maski, na taj način mjeri udaljenost Accorda do vozila ispred i automatski regulira brzinu vozila te udaljenost vozila od automobila koji se nalazi u istoj traci, značajno povećavajući sigurnost u vožnji.

CMBS (Collision Mitigation Brake System) sustav pomaže u alarmiranju vozača o mogućem sudaru ili ako je sudar neizbježan umanjuje posljedice sudara automatskim aktiviranjem kočnica.

ACE (Advanced Compatibility Engineering) struktura automobila sada je napravljena od jako zategnutog 42% čelika, koji u slučaju sudara ima mogućnost disperzirati energiju što dalje od putnika u vozilu.

VSA (Vehicle Stability Assist) sustav koji dolazi serijski u svim verzijama novog Accorda, sprječava proklizavanje doziranjem snage na pogonskim kotačima.