Naša obitelj električnih automobila dobiva novog člana

Potpuno električnoj Hondi e uskoro će se pridružiti naš prvi potpuno električni SUV, Honda e:Ny1.

Saznajte više o dometu, vremenu punjenja i značajkama našeg prvog električnog SUV-a.

Honda e nudi iznimno iskustvo vožnje te pri tome proizvodi nultu emisiju CO2 zahvaljujući svom potpuno električnom pogonu.

E-Tehnologija

E-Tehnologija

Suvremeni električni pogon temelji se na provjerenim Hondinim e-tehnologijama i ima funkciju brzog punjenja tako da je električni automobil idealno opremljen za svakodnevno putovanje do ureda i doma.

Nulta emisija CO2

Nulta emisija CO2

Honda e kombinira vožnju bez emisije CO2 sa snažnim performansama. Sportska, snažna i izuzetno upravljiva, Honda e je savršen automobil za grad.

Funkcija brzog punjenja

Funkcija brzog punjenja

Uz funkciju brzog punjenja, snažna baterija od 35,5 kWh malog električnog automobila može se napuniti do 80% u samo 31 minuti*.

*Mjerenje vremena punjenja od upaljenog svjetla upozorenja baterije do 80% stanja napunjenosti pomoću punjača od 50kW.

Domet i brzina

Domet i brzina

Honda e ima najveći domet do 222 km (po WLTP-u) i ubrzava od 0 do 100 km/h za 8,3 sekunde.

Okretna i u najužem prostoru

Pogon na stražnje kotače naglašava sportski karakter malog električnog automobila te omogućuje veći kut upravljanja prednjih kotača. To rezultira krugom okretanja od samo 9,2 metra, što Hondu e čini izuzetno okretnom u skučenim prostorima.

Sportsko iskustvo vožnje

Sa svojim niskim težištem i ravnomjernom raspodjelom težine 50:50, Honda e nudi ugodno i sportsko iskustvo vožnje. Sa svojom kompaktnom veličinom i kratkim prevjesima, Honda e je mali električni automobil s optimalnom ravnotežom i stabilnošću, kao i savršenim upravljanjem.

Napajanje iz utičnice

Honda e može se vrlo praktično puniti jer se mjesto za punjenje nalazi u sredini haube i stoga je lako dostupno s obje strane.

Vanjski dizajn

Ovo jedinstveno vozilo rezultat je dugoročnog promišljanja i propitivanja tijekom razvoja. Honda e impresionira svojim užitkom u vožnji, sigurnošću i atraktivnim dizajnom. To ga čini savršenim vozilom za sadašnjost i budućnost.

Meteroid Gey Metallic

Meteroid Gey Metallic

Premium Crystal Red Metallic

Premium Crystal Red Metallic

Premium Crystal Blue Metallic

Premium Crystal Blue Metallic

Crystal Black Perl

Crystal Black Perl

Platinum White Perl

Platinum White Perl

Kamere u funkciji vanjskih ogledala

Kamere u funkciji vanjskih ogledala

Funkciju vanjskih ogledala obnašaju kamere koje projiciraju sliku uživo na dva 6-inčna zaslona pozicionirana na samim krajevima prednje armature.
Pop-out ručke na vratima

Pop-out ručke na vratima

Element dizajna koji posebno naglašava eleganciju i profinjenost su "pop-out" ručke na prednjim vratima. Ručke su u ravnini s bočnom linijom vrata te "iskaču" po potrebi kako bi se vrata mogla otvoriti.
Različite veličine kotača

Različite veličine kotača

Honda e nudi izbor 16-inčnih i 17-inčnih aluminijskih kotača ovisno o paketu opreme.
Dodatna oprema

Dodatna oprema

Honda e možete personalizirati originalnom Honda dodatnom opremom. Možete birati između paketa dodatne opreme za personalizaciju eksterijera i interijera, posebnih naplataka od lake legure i zasebnih dijelova koji ističu osobnost ovog malog električnog automobila.
Prednja svjetla

Prednja svjetla

Prednja LED svjetla Honde e dočekuju vas interesantnom sekvencom paljenja svaki puta kada otključate vaše vozilo. Zahvaljujući njima svakako ćete biti zamjećeni prilikom vožnje gradom.
Stražnja svjetla

Stražnja svjetla

Vožnja gradom često podrazumijeva puno zaustavljanja i kretanja. Žarko crvena, okrugla LED stražnja svjetla Honde e vrlo su upečatljiva zahvaljujući svom modernom dizajnu s malom retro notom.