"Vozačev hibrid" - uključen 100%-tni užitak u vožnji

Novi Civic e:HEV je sportski samopuneći full hibrid koji nadopunjuje legendarnu dinamiku, prepoznatljiv dizajn i provjerenu tehnologiju s modernim električnim pogonom.

Hibridna e:HEV tehnologija osigurava snažne performanse i visoku dinamiku vožnje

Potpuno hibridno iskustvo

Potpuno hibridno iskustvo

Za razliku od Mild hibrida, zahvaljujući e:HEV hibridnoj tehnologiji, većinu vremena vozite s gotovo nečujnim električnim pogonom i okretnim momentom do 315 Nm.

Nema potrebe za punjenjem iz utičnice

Nema potrebe za punjenjem iz utičnice

Novi Civic e:HEV nikad se ne mora puniti na utičnici jer hibridni sustav puni bateriju tijekom vožnje i pohranjuje energiju prilikom kočenja koja bi inače bila izgubljena.

Izuzetno učinkovit

Izuzetno učinkovit

Civic e:HEV Hybrid ima domet do 840 km* (potrošnja goriva od 4,7 l/100 km*) i postiže emisiju CO2 od samo 108 g/km* - bez žrtvovanja udobnosti ili performansi. *WLTP podaci za kombiniranu vožnju za Civic 2.0 Full Hybrid Elegance

Opuštena vožnja

Opuštena vožnja

Honda razvija hibridna vozila od 1999. godine. Tijekom tog vremena stekla je veliko iskustvo i znanje na području hibridne tehnologije. Pogonski sklop podliježe jamstvu od 5 godina ili 100.000 km.* * Ovisno o tome što se prvo nastupi.

Inteligentna hibridna tehnologija

Kvalitetan, moderan, upečatljiv – novi dizajn ostavlja dojam

Optimalan pogled

Novi Civic ima šire vjetrobransko staklo koje pruža bolju vidljivost u svim smjerovima i propušta više svjetla u unutrašnjost.

Suvremena elegancija

Ravan poklopac motora, jasne linije i elegantne površine novom Civicu daju svjež i moderan karakter.

Dinamičan izgled

Novi Civic ima izrazito naglašenu nisku siluetu koja u kombinaciji s fastback oblikom karoserije naglašava elegantan izgled. To je posebno izraženo u kombinaciji sa serijskim 18-inčnim aluminijskim naplatcima u paketima opreme Sport i Advance.

Naglašena osobnost

Jedan od upečatljivijih dizajnerskih elemenata nove Honde Civic je sportska prednja maska ​​s uzorkom saća. Isti uzorak nalazi se i na armaturnoj ploči u unutrašnjosti.
Pokreni video

Dizajn eksterijera i interijera

Otkrijte Civicov dinamičan, moderan profil i udobnu unutrašnjost čistih linija. Elegantan, visokokvalitetan i moderan – iznutra i izvana.

Pokreni video

e:HEV hibridni pogonski sklop visokih performansi

Hondu Civic pokreće samopuneći full hibridni  pogonski sklop. Zahvaljujući njemu Civic može biti pokretan samo elektromotorom bez punjenja strujom iz utičnice.

Pokreni video

Sigurnosne značajke

Novi Civic opremljen je prednjim i stražnjim senzorima, kamerama te poboljšanom tehnologijom detekcije prepreka u cilju čim veće sigurnosti na cesti.

Pokreni video

Iskustvo vožnje i ugrađena tehnologija

U novom sportskom Civicu imate osjećaj da ste jedno s vozilom. Impresivno ubrzanje i iznimna stabilnost pri skretanju osiguravaju bezbrižnu vožnju bez ikakvog stresa.

Nova Honda Civic dolazi s bogatom serijskom opremom

Poboljšani SENSING

Poboljšani SENSING

S novim prednjim i stražnjim sonarima te prednjom širokokutnom kamerom koja pokriva kut od 100 stupnjeva, novi Civic može bolje detektirati druge sudionike u prometu kao i vrlo malene objekte koji se mogu naći na prometnici.
Audio sustav visoke kvalitete

Audio sustav visoke kvalitete

Paket opreme Advance serijski je opremljen s audiosustavom visoke kvalitete s 12 Bose® zvučnika za impresivno iskustvo slušanja glazbe.
Potpuno digitalna instrument ploča

Potpuno digitalna instrument ploča

Digitalni zaslon veličine 10,2 inča omogućuje vozaču da točno definira koje informacije će se prikazivati ​​tijekom vožnje. Dolazi u paketu opreme Advance.
Povezivanje s pametnim telefonom

Povezivanje s pametnim telefonom

Pametni telefoni mogu se bežično povezati sa standardnim infotainment sustavom Honda CONNECT putem Android Auto i Apple CarPlay® aplikacija.
Sustav potpore pri prometnom zastoju

Sustav potpore pri prometnom zastoju

Zahvaljujući novim Civicovim sigurnosnim tehnologijama doživjet ćete manje stresa u prometu. Vozilo može samostalno ubrzavati, kočiti i čak upravljati u sporom prometu kako bi održalo siguran razmak od vozila ispred.
Adaptivna prednja svjetla

Adaptivna prednja svjetla

Zahvaljujući ugrađenoj kameri sustav prepoznaje vozilo koje vam dolazi ususret te automatski regulira paljenje i gašenje segmenata prednjih LED svjetala kako bi vam omogućio idealnu vidljivost u svakom trenutku. Dolazi u paketu opreme Advance.
Udobnost i kontrola

Udobnost i kontrola

Ergonomski oblikovana sjedala i optimalno raspoređene komande na elegantnoj armaturnoj ploči osiguravaju još veću udobnost tijekom vožnje.
Praktičan i prostran

Praktičan i prostran

Iznenadit ćete se koliko prostora vozilo nudi za putnike i prtljagu unatoč svojoj tankoj silueti.

Honda SENSING za osjećaj potpune sigurnosti

S brojnim sigurnosnim sustavima Honda SENSING-a, vi i vaši putnici ćete uvijek sigurno stići na odredište. Novi Civic opremljen je brojnim inovacijama, poput sustava potpore pri prometnom zastoju. Zahvaljujući svim tim inovacijama i drugim funkcijama, Civic je uspio postići najvišu ocjenu od pet zvjezdica na NCAP testu sigurnosti.