SH125i - SH150i - Africa Twin - Africa Twin Adventure Sports - CBR1000RR-R Fireblade SP
SH125i - SH150i - Africa Twin - Africa Twin Adventure Sports - CBR1000RR-R Fireblade SP

ISTRAŽITE NAŠE
NOVE MODELE

AFRICA TWIN

SPREMNI STE TESTIRATI SVOJE GRANICE?

Jer s novom Africa Twin upravo smo to učinili.

Spremni ste za ovo. Agresivnu, neograničenu vožnju po (drugima) nedostupnom terenu. Napravljena bez kompromisa na temelju desetgodišnjeg iskustva nova CRF1100L Africa Twin ostavlja pravila daleko iza sebe. Izoštrene vancestovne sposobnosti omogućavaju joj prilaz terenima o kojima mnogi mogu samo sanjati. Njen dvocilindrični agregat je snažniji u cijelom režimu rada te usklađen s lakšim i čvršćim okvirom. Ona je i pametnija s 6 načina rada, HSTC-om, ABS za zavoje te kontrolom podizanja kotača kao i TFT zaslonom na dodir, Apple CarPlay®, Bluetoothom i tempomatom. Africa Twin testira granice. Testirajte ih i vi te pronađite svoju pravu pustolovinu.

Honda Africa Twin

AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS

SLIJEDITE VLASTITE SNOVE

Gdjegod poželite ići nova Africa Twin Adventure Sports će Vas tamo i odvesti.

Želja za istraživanjem definira našu novu CRF1100L Africa Twin Adventure Sports. Ishodište joj je isto kao i novoj Africi Twin, ali joj je dodana mogućnost da prevali velike udaljenosti uz istinsku udobnost. Rezervoar goriva od 24.8L omogućuje prelaženje većih udaljenosti između zaustavljanja, prednja maska, vjetrobran podesiv po visini, niže postavljeno sjedalo (također podesivo po visini) i grijane ručke također vam omogućuju da prijeđete više kilometara. A napravljena je da preživi, sa širokom aluminijskom zaštitom agregata i umetcima u bočnim oklopima koji služe kao ključna zaštita. Vi sanjate velike snove. Mi isto. Africa Twin Adventure Sports mjesto je na kojem se snovi susreću.

Honda Africa Twin Adventure Sports

SH125i - BUDITE NA VODEĆOJ POZICIJI

Osmislili smo SH125i da bude bolji. U svakom pogledu.

Najomiljeniji skuter u Europi ostavili smo na vodećoj poziciji s novim, uglađenim stilom u koje je umotan snažniji, energetski učinkovitiji 4V četverotaktni eSP+ EURO5 motor. Uz to osiguarali smo više od 50% dodatnog prostora, što znači da ispod sjedišta možete pohraniti integralnu kacigu - i još više toga. Tkođer, SH125i je naš prvi skuter od 125cc s Hondinim selektivnim sustavom kontrole zakretnog momenta (Honda Selectable Torque Control - HSTC) i premda smo dodali potpunu LED rasvjetu, USB utičnicu za punjenje te super-oštri LCD zaslon, neke stvari smo ostavili neizmijenjenje. Kao primjerice ohrabrujuću stabilnost prednjih i stražnjih 16-inčnih kotača, udobnost uistinu ravnog poda te opuštajući uspravni položaj vožnje. Poboljšavanje stvari u našoj je DNA. To je ono što radimo. Poboljšanja na SH125i osmislili smo kako bi bio bolji u svakom pogledu, a ako ćemo biti iskreni, mislimo da ćete to i primijetiti.

Honda SH125i

CBR1000RR-R FIREBLADE SP

Održali ste brzinu na ravnici. Zakočili metar kasnije nego inače. Uhvatili idealnu putanju u potpusnosti nagnuti nad pasicom sa slajderom koljena koje lagano struže. Prednja guma grize do samih granica. Instinktivno snažno odvrnete ručicu gasa osjećajući proklizavanje stražnje gume. Taman dovoljno. Motocikl radi za vas. Upoznajte naš novi cestovni projektil - CBR1000RR-R Fireblade SP. Temelji se na CBR1000RR-R Fireblade. Što znači da je radni četverocilindrični agregat obogaćen s našom MotoGP tehnologijom, kao i s aluminijskim okvirom, zadnjom vilicom i aerodinamikom. Ali za RR-R SP, otišli smo korak dalje. Dodali smo drugu generaciju elektronski podesivog Öhlins Smart Electronic Control (S-EC) ovjesa. I novi Brembo kočioni sustav. Plus quickshifter. Ovo je naš najnoviji Fireblade.

Honda CBR1000RR-R Fireblade SP