Zatvori

NOVA FORZA 125

POŽELITE VIŠE

ZAHTJEVAJTE VIŠE U ŽIVOTU

SPREMNIK ISPOD SJEDALA

prostor za 2 integralne kacige

Honda Forza 125

Honda Forza 125

Više svega

Bolje performanse. Više stila. Više praktičnosti. Više tehnologije. Sve upakirano u jedan sportski GT skuter.

VIŠE SNAGE

Vodeno hlađeni motor sa 4 ventila ima najbolje performanse u klasi, pri čemu bez napora sa jednim rezervoarom goriva prelazi 298 kilometara za glatku vožnju gradom ili putovanja otvorenom cestom. Idle Stop funkcija povećava učinkovitost i smanjuje emisiju štetnih plinova tako što gasi motor nakon 3 sekunde rada u praznom hodu, a pri okretanju ručice gasa motor se ponovno nečujno pali.

Honda Forza 125
Honda Forza 125
Honda Forza 125
Honda Forza 125

JOŠ PRAKTIČNIJI

Honda Forza 125

Forza 125 je agilna u gradu i udobna na autocesti, a u kombinaciji sa novim Michelin pneumaticima i ABS-om pruža nevjerojatan osjećaj sigurnosti. Kompaktnu, elegantnu i dinamičnu cjelinu upotpunjuju LED svjetla i električno pokretan vjetrobran. U spremište ispod sjedala stanu dvije integralne kacige, a prostor možete organizirati i podijeliti sa pregradom koja dolazi u serijskoj opremi. Kao dodatna oprema se nudi pametni kofer veličine 45 litara koji se otključava putem Smart Key pametnog ključa.

Honda Forza 125
Honda Forza 125

Imamo kolačiće!

Honda.hr koristi "kolačiće" (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Slažem se", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem "kolačića".
Izjava o privatnosti - uvjeti korištenja

Slažem se