Honda CRF450L

MOTOCIKL SNOVA S DVOSTRUKOM NAMJENOM

Čekanje je gotovo. Motocikl dvostruke namjene o kojem ste toliko dugo sanjali je ovdje. CRF450L izvanredan je u off-road i cestovnoj vožnji te je izgrađen da ide do kraja vaših granica.

Scroll

Honda CRF450L

Najbolje od oba svijeta

CRF450L miješa svoju DNA natjecateljskog duha s potpunom pouzdanošću i poštivanjem cestovnih zakonitosti. Pritom je izvor nepresušne zabave gdje god da se vozite.

DEFINIRAJMO DVOSTRUKU NAMJENU

Kako je CRF450R ukroćen za cestu.

CRF450L s razlogom izgleda kao CRF450R. To je CRF450R. Isti aluminijski okvir, Unicam motor od 449 cc i Showa ovjes. Pretvorili smo ga u stroj za stazu s više zakretnog momenta odozdo, šesterostupanjskim mjenjačem, oštrim LED rasvjetnim paketom u potpunosti u skladu sa zakonima cestovne sigurnosti. Proizveden je visokokvalitetnom tehnologijom po kojoj je Honda poznata.

 

Honda CRF450L
Honda CRF450L
Honda CRF450L
Honda CRF450L

RAVNOTEŽA MOĆI

I zašto je to važno...

CRF450L električni starter, 449cc četveroventilski Unicam motor omogućuje glatko širenje zakretnog momenta od niskog broja okretaja, što pomaže pri prianjanju stražnje gume bez obzira na uvjete tla. Razvijen je u kombinaciji s enduro strojem CRF450RX te ga odlikuje teža masa radilice i omjer kompresije od 12,0: 1. Klip koristi 3 prstena za dugotrajnu izdržljivost, a ACG je nadograđen kako bi osigurao električnu energiju za svjetla i održavao punjenje baterije tijekom rada na nižim brzinama.

Zakretni moment u odnosu na snagu

Daleko od MX staze previše vršne snage iscrpljuje dragocjenu energiju. Na stazi, moment je ono što je potrebno za voziti pa je CRF450L snažan, fluidan 32Nm uravnotežen snagom od 18kW, što život čini jednostavnijim, a ne težim za vozača.

Honda CRF450L

Snažna svestrana izvedba s 4-ventilskim Unicam motorom s 449cc.

Honda CRF450L

Veliki hladnjak također ima električni ventilator.

Pravi svjetski servisni intervali

Honda je legendarna zbog svojih inženjerskih sposobnosti i visoke kvalitete izrade. CRF450L od samog je početka dizajniran za izmjenu filtera za zrak / ulje svakih 1.000 km, s velikim servisom samo u intervalima od 32.000 km.

 

Honda CRF450L

Visokokvalitetni mjenjač koje traje.

OKRETNOST PLUS STABILNOST JEDNAKO POVJERENJE

Van-cestovne performanse s cestovnim manirima.

Ugodna ravnoteža krutosti između aluminijskog okvira CRF450L i stražnje vilice osigurava snagu, stabilnost i osjećaj. 49mm Showa USD i Pro-Link stražnji ovjes potpuno su podesivi s oprugama koje su posebno dizajnirane za uporabu izvan ceste. 18-inčni stražnji kotač - sa zaštitom pogona kako bi zaštitio mjenjač i lanac - otvara izbor guma, dok prednji disk promjera 260 mm i dvostruko klipnim kočionim kliještima, zajedno sa stražnjim diskom od 140 mm i jedno klipnim kočionim kliještima, služi za osjetljivu, ali moćnu sposobnost zaustavljanja.

POTPUNO PODESIV

Showa ovjes sprijeda i straga s oprugama i diznama koje se posebno podešavaju za korištenje na terenu.

Honda CRF450L
Honda CRF450L

NATJECATELJSKI DNA

Twin-Spar aluminijski okvir dijeli s uglađenim CRF450R MX1 agregatom.