Zatvori

Honda X-ADV tehnologija

Odaberite rutu

Pustolovina je iza ugla

Serijska oprema

G prekidač

za off-road vožnju

Scroll

Honda X-ADV 2018

Potpuno nova klasa

Ovaj motocikl nije samo za gledanje, sposoban je i za pravu off-road vožnju, stvarajući pri tome potpuno novu klasu motocikala.

Čvrst

Totalno drugačiji motocikl.

Osnova X-ADVa je čvrsti, novo razvijeni, cjevasti čelični okvir koji jamči sigurnu vožnju na svim terenima. Prilikom dizajniranja okvira vodilo se računa i da ispod sjedala ostane dovoljno prostora za pretinac veličine 21 litre.

Ovjes

41mm teleskopska vilica sa podesivim predopterećenjem opruge hoda 153mm, te stražnji Pro-Link amortizer sa podesivim predopterećenjem opruge i 150mm hoda. Uz udaljenost od tla 162mm, X-ADV je sposoban za puno više od rekreativne vožnje.

Sigurno zaustavljanje

Kočnice X-ADV-a zahvaljujući ABS sistemu uljevaju povjerenje po svim vremenskim uvjetima. Snažno i precizno doziranje sile kočenja omogućeno je na prednjem kotaču kroz duple radijalne diskove i četveroklipne kočione čeljusti. Na stražnjem kotaču nalazi se jedan disk sa dvoklipnom kočionom čeljusti.

Honda X-ADV 2018

Pro-Link stražnji ovjes pruža visoki stupanj udobnosti, te je izdržljiv i pouzdan u ekstremnim uvjetima vožnje.

Honda X-ADV 2018

Prednje vilice su potpuno podesive kako bi pružile sigurnu i udobnu vožnju na bilo kojem terenu.

Skretanje

Uz izuzetnu stabilnost na pravcu sa dobrom raspodjelom mase, X-ADV ima kut upravljača 39˚ i krug okretanja od samo 2.8 metara, što omogućuje lagano manevriranje na malom prostoru.

Promjena na bolje

X-ADV sa automatskim mjenjačem DCT (Dual Clutch Transmission).

Dvije spojke koje rade neovisno jedna o drugoj, kontrolirane pomoću elektro-hidrauličnog sklopa, izmjenjuju brzine brzo, tiho i bez trzaja. Odaberite mod koji Vam najviše odgovara, opustite se i uživajte u vožnji.

Snaga pod rukom

Stroj koji ne miruje.

Honda X-ADV 2018

Visoko podignut auspuh ispušta dubok pulsirajući zvuk; prati liniju motocikla.

Vodom hlađeni SOHC agregat sa 8 ventila i dva paralelna cilindra, zapremine 745ccm, isporučuje 68Nm okretnog momenta pri 4750 okretaja u minuti. Ovaj agregat snagu razvija na niskim okretajima što omogućuje strelovita ubrzanja s mjesta, dovoljno brzo da većina drugih motocikala ostane iza Vas na semaforu.

Dorađene performanse

Dvostruki stabilizatori na radilici smanjuju vibracije pri visokim okretajima, dok je duboki zvuk iz auspuha i dalje prisutan.

Ekonomičan

PGM-FI elektronsko ubrizgavanje dozira savršen omjer goriva i zraka kako bi X-ADV zadovoljio stroge EURO4 norme. Spremnik goriva veličine 13.1 litru dostatan je za put od 300km.

Honda X-ADV 2018
Honda X-ADV 2018

Obilje okretnog momenta za brzi start sa semafora i ravnomjerno razvijanje snage pogodno za vožnju na otvorenoj cesti. Ovaj motocikl pruža puno više nego što možete zamisliti.

Imamo kolačiće!

Honda.hr koristi "kolačiće" (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Slažem se", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem "kolačića".
Izjava o privatnosti - uvjeti korištenja

Slažem se