Zatvori

Honda GL1800 Gold Wing

REDEFINIRANI TOURING

IZA HORIZONTA

Scroll

Honda Gold Wing product logo.

Ultimativni tourer.

Sada, s novim oblikom - užim i lakšim - najpoznatija svjetska krstarica na dva kotača ulazi u novo doba.

ZLATNA KLASA

Prekrasan, elegantan stroj koji je više nego samo običan motocikl.

Predstavljamo novi Honda GL1800 Gold Wing; potpuno redizajniran s novom šasijom, motorom i sustavom ovjesa, ništa nije zanemareno. Zajedno s velikom smanjenom težinom dolazi i mogućnost odabira 4 načina vožnje, DCT, Throttle By Wire i mnoštvo drugih inovativnih te povezanih značajki, Hondina perjanica i dalje vlada najvišim razinama udobnosti i luksuznosti bilo da ste u gradu ili na dugim putovanjima.

(Slike prikazane možda ne predstavljaju europske modele).

Close up of Honda Gold Wing dials.
Close up of Honda Gold Wing badge.
Rear three-quarter facing Honda Gold Wing, forest location.
Close up of Honda Gold Wing engine.

VRIJEME JE ZA BIJEG

Pripremite se za polazak.

Bolje držite svoju putovnicu pri ruci jer je to motocikl koji nije samo pionir novo doba touringa, već vam daje potpuno novi način pogleda na svijet. Osjećat ćete se dijelom krajolika na otvorenoj cesti; putovanje koje ne želite da završi.

Postoje tri načina za bijeg: uglađeni GL1800 Gold Wing, GL1800 Gold Wing Tour s koferom i GL1800 Gold Wing Tour s DCT-om i zračnim jastukom.

Front three-quarter facing Honda Gold Wing, shipping container background.

Pogledajte izbliza

Sa zadivljujućim izgledom i najsuvremenijim značajkama - pripremite sa za putovanje s novim Gold Wing-om

Pogledajte izbliza

Sa zadivljujućim izgledom i najsuvremenijim značajkama - pripremite sa za putovanje s novim Gold Wing-om

MOĆNI AGREGAT

Hondin vrhunski šesterocilindraš kreće potpuno novim smjerom

Honda GL1800 Gold Wing

Potpuno nov od kotača prema gore; novi Honda Gold Wing, s elegantnom i tanjom siluetom, ostaviti će veliki dojam kamo god krene.

Vjeran svojim korijenima, ali sada s 4 ventila po cilindru i jednom bregastom u glavi motora, zvuk i dojam Honda Gold Winga uvijek je bio - i još uvijek ostaje - jedinstven. Također je postavljen je više prema naprijed u šasiji za puno uravnoteženiju i vožnju. Brzo ubrzanje počevši odmah od niskih broja okretaja sa osobitom notom zvuka ispuha odmah će izmamiti osmijeh na vaše lice čim napustite grad.

Uglađena vožnja

Novi i lakši lijevani aluminijski okvir s jedinstvenim, drugačijim prednjim ovjesom s dvostrukim krakovima, donosi uglađeni i progresivni osjećaj. Na stražnjoj strani nalazi se nova inovativna Pro Arm vilica kombinirana s Hondinom Pro-link konfiguracijom koja se zakreće na vilici, pružajući dodatnu snagu i veću razinu udobnosti za vas i vašeg putnika.

Honda GL1800 Gold Wing
Honda GL1800 Gold Wing

Dizajniran sa agregatom koji se može prilagoditi - kroz različite načine vožnje - za svakodnevnu gradsku i urbanu upotrebu, nema sumnje da je otvorena cesta gdje se Gold Wing dolazi na svoje.