Zatvori

CB500X

Izgubite se

Okretnost i opušteni položaj sjedenja pomažu CB500X-u da bez problema pokori bilo koju vrstu terena. Bilo da navigirate urbanom džunglom ili krstarite po nepoznatim terenima, pronađite bijeg kojeg tražite - sve to s A2 kategorijom vozačke dozvole.

Scroll

Idite još dalje

Honda CB500X

Prođite kroz gradsku gužvu na autocestu, pa u nepoznato.

Honda CB500X

Kategorija

A2

 

Dostupan u

3

različite boje

Pogledajte sve boje

Novi horizonti

Uvijek postoje nova mjesta na koja možete ići i nove stvari koje možete vidjeti. Zgrabite kacigu i samo vozite.

CB500X pokreće vodom hlađeni dvocilindrični paralelni pogonski agregat obujma 500ccm koji je idealan za svakodnevnu vožnju i vikend avanture. Grubi dizajn je stvoren za otvorenu cestu i uz iznimno nisku potrošnju goriva i lakoću upravljanja, proći ćete kilometre i kilometre raznovrsnog pejzaža u treptaju oka.

Honda CB500X

Stvoren za cestu i za off-road vožnju

CB500X će vas odvesti gdje god poželite.

Honda CB500X

Specijalno dizajniran za udobnu vožnju na dugim putovanjima i vikend izlete, novi CB500X dolazi opremljen boljim sustavom amortizacije nego prije, tako da možete ići bilo gdje - neovisno o vrsti terena. Za dodatnu zaštitu pri vožnji, još smo povećali vjetrobran za 100mm.

Ništa vas ne može zaustaviti

Ne morate brinuti ako je cesta duga dokle pogled seže. CB500X ima spremnik goiva većeg kapaciteta i izvanrednu šteldljivost što vam omogućava dugo i bezbrižno putovanje.

Honda CB500X
Honda CB500X

Odaberite svoju boju

Odaberite između 3 fantastične boje.

Pearl Horizon White, Millenium Rred, Mat Fresco Brown - svaka od 3 novih boja dolaze sa posebnom odgovarajućom grafikom koja pojačava avanturistički osjećaj.

Honda CB500X
Honda CB500X
Honda CB500X

Naš raspon enduro motocikala oslobađa avanturista u svakom od nas. Ali to je samo za hrabre i odvažne.

Stvoreni od Dakar-Paris Rally šampiona, naš raspon svestranih i izdržljivih motocikala je dizajniran samo za jednu svrhu - da vas odvedu što brže i što dalje. Tako da neovisno o tome da li ste početnik ili okorjeli motociklist - Honda ima motocikl za vas.

Honda CB500X