Zatvori

CRF1000L Africa Twin značajke

Pomaknite granice

Ostajući vjerna svojim prethodnicima, nova Africa Twin utjelovljuje duh prave avanture, ali model 2015. sadrži najnovije i najbolje Honda inovacije.

Scroll

Honda CRF1000L Africa Twin

Pozdravite prošlost dok jurite prema avanturi

Nova Africa Twin ostaje vjerna Paris-Dakar nasljeđu - opremljena samo najboljom tehnologijom koju smo razvili otkako postoji.

Performanse za sve terene

S okretnim momentom od 98Nm, Africa Twin je doista napravljena za sve vrste terena.

Honda CRF1000L Africa Twin

Dvostruka ispušna cijev prolazi ispod samog motocikla i završava na stražnjem dijelu.

Nova Africa Twin sadrži potpuno novi 1000cc paralelni dvocilindrični pogonski agregat. Ima snage za ekstremne off-road uvjete, pruža ugodnu vožnju na dugim relacijama i fantastičnu agilnost u svakodnevnoj upotrebi.

Brzina gore - brzina dolje

Standardna verzija Africe Twin sadrži lagani 6-stupanjski ručni prijenos koji koristi isti način prijenosa kao i na CRF250R/450R - i opremljen je pomoćnom spojkom.Uparen sa velikim spremnikom za gorivo od 18.8 litara i niskom potrošnjom, ovaj motocikl vas može odvesti gdje god vi poželite.

 

Honda CRF1000L Africa Twin
Honda CRF1000L Africa Twin

Visoko odstojanje od tla je savršeno za off-road vožnju.

Uhvatite tlo

ABS i HSTC (Honda Selectable Torque Control) pružaju novu razinu naprednog prianjanja.

ABS sprječava proklizavanje motocikla pri naglom kočenju, pružajući vam više kontrole. Ako senzori detektiraju blokiranje kotača, serija ventila koristi pulsirajuću sekvencu kočenja kako bi brzo zaustavili motocikl bez gubitka trenja.

Potpuna kontrola

Kada HSTC osjeti neizbježni gubitak trenja na stražnjem kotaču, lagano smanji okretni moment kako bi se pojačalo prianjanje i kako bi se izbjeglo proklizavanje. Dvije razine su dostupne a odabir načina rada se prikazuje na LCD ekranu.

Ako želite potpunu avanturu, individualno isključite ABS ili HSTC samo jednim pritiskom na tipku.

Samo vi i vaš motor

Iisključite ABS za ultimativnu kontrolu nad Africom Twin

Honda CRF1000L Africa Twin
Honda CRF1000L Africa Twin

Africa Twin ima 310mm dvojni hidraulični disk sprijeda i 256mm hidraulični disk na stražnjem kotaču sa 21" prednjim i 18" stražnjim kotačima.

Kontrola laganim dodirima

Africa Twin možda izgleda kao off-road grdosija ali njena iznimno laka konstrukcija joj omogućava iznimno laku okretnost na cesti.

Honda CRF1000L Africa Twin

Pogonski agregat je smješten u kompaktnom, lakom čeličnom okviru koji šruža izvanredne off-road performanse, te ujedno i okretnost pri svakodnevnoj upotrebi. Izrađena je od istog lakog materijala kao i Fireblade te u osnovnoj verziji (CRF1000L Africa Twin ABS, bez vozača i dodatne opreme) teži samo 212kg.

Personalizirajte svoju Africu

Sjedeći za upravljačem možete podesiti visinu sjedala između 850mm i 870mm. Showa vilice su potpuno podesive tako da si možete prilagoditi Africu kako vama odgovara.

Honda CRF1000L Africa Twin
Honda CRF1000L Africa Twin

Dizajn i stil

Africa Twin je puna zgodnih malih dizajnerskih detalja koji podsjećaju na prošlost.

Brilijantni dizajn se odupire zubu vremena - baš kao i Africa Twin. Dupla svjetla krasnog izgleda s vrhunskom vidljivošću ili raspon rally boja koje možete odabrati, odaju počast originalnom modelu koji još uvijek izgleda fantastično.

Honda CRF1000L Africa Twin

Imamo kolačiće!

Honda.hr koristi "kolačiće" (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Slažem se", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem "kolačića".
Izjava o privatnosti - uvjeti korištenja

Slažem se