Zatvori
Honda Goldwing GL1800

Gold Wing

Nezamjenjiva pojava

Putujte prvim razredom.

Od 1975. godine Gold Wing je postavio standarde za luksuzne tourere. Niti jedan motocikl se ne može mjeriti s kombinacijom snage i udobnosti koju ima Gold Wing. Putujte u Gold Wing klasi i otkrijte savršeno udoban i zanimljiv način otkrivanja svijeta.

Luksuzna udobnost

Duga putovanja postaju sve kraća.

Luksuz je standard, ali ispod površine krije se moćan touring stroj. Jedinstveni šest-cilindrični boxer vodom hlađeni pogonski agregat s elektronskim ubrizgavanjem goriva pruža neumornu snagu uz nisku razinu buke. 5-stupanjski prijenos glatko prenosi snagu pri nižem broju okretaja, pruža još više udobnosti i smanjuje potrošnju.

Honda Goldwing GL1800

Definicija luksuza

Prednji vjetrobran je posebno dizajniran kako bi unaprijedio zaštitu od vjetra i lošeg vremena.

Ako se vrijeme pogorša, dobro je znati da imate grijane ručke upravljača, grijana sjedala i sustav za grijanje stopala. Visina vjetrobrana je podesiva na 6 različitih postavki. Zimske vožnje odjednom više nisu problem.

Ponesite sve što vam treba

Kombinacija pretinaca i bisaga daje Gold Wingu preko 150 litara prtljažnog kapaciteta. Posebno dizajniran prtljažni prostor se može zaključati pomoću daljinskog upravljača.

Honda Goldwing GL1800

Gold Wingov moćni pogonski agregat je smješten u lakom ali čvrstom aluminijskom kosturu što omogućava iznenađujuću okretnost i lakoću upravljanja.

Honda Goldwing GL1800

Uz iznimnu snagu dolazi i velika odgovornost. HECS3 katalizatorski pretvarač smanjuje emisiju štetnih plinova potrebnih za EURO 3 normu dok u isto vrijeme ne mijenja snagu i efikasnost pogonskog agregata.

Posebna udobnost i stil

Pregršt mogućnosti. Odaberite svoj stil.

Odaberite nešto od originalne Honda dodatne opreme kako biste dodatno poboljšali izgled i privlačnost svog Gold Wing motocikla.

Savršeno pristaje

Sva originalna Honda dodatna oprema je napravljena specifično za vaš motocikl kako bi se savršeno uklopila u dizajn.

Honda Goldwing GL1800
Honda Goldwing GL1800
Honda Goldwing GL1800
Honda Goldwing GL1800