Zatvori
Honda VFR800F

VFR800F

LJEPOTA POKRETA

Život čine 'oni' trenutci.

Predivne panorame koje se otkrivaju nakon izlaska iz zavoja, zavojita cesta koja nikada ne prestaje - to su ti trenutci. Smanjenom težinom novog VFR800F-a, više snage i momenta, V4 agregat i aerodinamični izgled, svi ti trenutci su lakše dostupni nego ikada prije.

PUTOVANJE SA STILOM

Novi dizajn elegantno spaja oštre kuteve i lagane obline kako bi se stvorila silueta sport tourera kakvu još niste vidjeli. Detalji poput otvora za usis zraka odaju počast povijesnom razvoju VFR-a.

Ergonomija motocikla je pažljivo osmišljena; sredina motocikla je uska - za lako stajanje - uz puno prostora na širokom sjedalu kako biste pronašli savršenu poziciju sjedenja. Dizajn odaje dinamičnu, sportsku figuru dok su prednji indikatori skladno integrirani u bočne retrovizore.

Honda VFR800F

Tehnologija

Koja čini vožnju bezbrižnom.

Za povećanje udobnosti u vožnji, sjedalo se može podesiti na dvije visine - 789 mm ili 809 mm. Hondin TCS (sustav kotrole prianjanja) održava konstantno prianjanje i pogon stražnjeg kotača.

Novi VFR800F je 10 kg lakši od prethodnog modela. Aluminijski okvir i prednja i stražnja vilica su savršeno izbalansirani kako biste još više uživali u vožnji.

Honda VFR800F
Honda VFR800F

Živite san

Traženje trenutaka za koje živite zahtijeva snagu i samopouzdanje. Instinktivna lakoća upravljanja vas stavlja u potpunu kontrolu nad četverotaktnim UNICAM 90˚ V4 VTEC pogonskim agregatom.

Honda VFR800F

Prikažite svoju osobnost

Krojite svoje snove

Sportski paket* je dizajniran kako bi pružio optimalno sport touring uzbuđenje. Stil i praktičnost su osigurani poklopcem stražnjeg sjedala i ostalim praktičnim detaljima.

* Sportski paket je opcionalan.

Honda VFR800F
Honda VFR800F
Honda VFR800F