Honda CBR500R

CBR500R

Osjećaj uzbuđenja

Paralelni dvocilindrični sportaš.

Ako izgled inspiriran novim Fireblade modelima nije dovoljan da vam srce brže zakuca, što kažete na činjenicu da možete voziti ovaj predivan sportski motocikl s A2 kategorijom vozačke dozvole?

Povezanost s motociklom

Dodajte gas i osjetiti ćete kontroliranu eksploziju snage CBR500R-a.

Honda CBR500R

Izgled i dizajn baziran na svjetski poznatom CBR1000RR, novi CBR500R će vas očarati čim sjednete na njega. Sportski karakter izgrađen oko potpuno novog 500ccm vodom hlađenog paralelnog dvocilindričnog agregata će vam pružiti vožnju života.

Velika prisutnost

CBR500R je uzbudljiv korak nabolje ako imate položenu A2 kategoriju u vozačkoj dozvoli te je najbolja opcija za iskusne vozače koji žele osjećaj vožnje 'velikog' motocikla.

Honda CBR500R
Honda CBR500R

Više opreme

Naglasite sportski izgled svog CBR500R-a.

Počnite s poklopcem stražnjeg sjedala koji instantno pretvara vaš motocikl u stroj fokusiran na pobjedu. Što god želite istaknuti - mi to imamo. Honda originalna dodatna oprema je savršeno dizajnirana za bilo koju priliku i bilo koji stil.

Naljepnice za kotače

Naglašavaju sportski karakter.

Honda CBR500R
Honda CBR500R

Poklopac stražnjeg sjedala

Daje fokusirani izgled.

Stvaranje povijesti

Utrkivanje nam je u krvi.

Dio nasljeđa motocikala od 500ccm će zauvijek biti povezan s legendarnim Grand Prix vozačima kao što su Freddie Spencer i Mick Doohan.

Paralelna snaga

Honda ima motociklističku povijest koja seže unatrag sve do 60-ih godina kada su Honda DOHC agregati redovito pobjeđivali rivalne agregate većih kapaciteta. CB450 je bio popularan motor u tom dobu zbog laganog i moćnog zrakom hlađenog pogonskog agregata.

Honda CBR500R

Budući šampioni: Europski Juniorski Kup.

Honda CBR500R

Zgodni CB450 zrakom hlađeni paralelni dvocilindraš iz 1960-ih godina.

CB - ponosno nasljeđe.

CBR500R ponosno nosi CB predznak s dodatkom sportski inspiriranog nastavka R.

Honda CBR500R

Novi sportski izgled u Honda Racing (HRC) bojama.