Honda CBR1000RR Fireblade SP & SP2

Kontrola na najvišem nivou

Gledajte i učite

Majstorska klasa s Nickyjem Haydenom

Scroll

Honda Fireblade SP

Prava ravnoteža

Fireblade SP i SP2 su lakši, brži i tehnološki napredniji od bilo čega što smo prije napravili.

Prava linija

Vrhunac, kočenje i opet pun gas.

To su tri stvari koje su u mislima vozača prilikom ulaska ze u brzu zavojnicu na krug - SP i SP2 su tako precizni i precizniji, da ćete u zavoje ulaziti s mnogo više povjerenja.

OŠTAR, JOŠ OŠTRIJI

Predstavljamo vam SP i SP2.

Usko su povezani s Firebladeom, ali ova dva visokospecijalna motocikla dolaze s malo više Honda racing DNK. Uz poboljšani omjer snage i težine, savršeni su za tip vozača koji voli vožnju pistom ili, ako se želite utrkivati, SP2 je motocikl za vas. Trkaća staza je idealno mjesto za otkrivanje sljedeće razine potpune kontrole.

Honda Fireblade SP
Honda Fireblade SP
Honda Fireblade SP
Honda Fireblade SP

SVEMOĆNE "OŠTRICE"

Postoje tri "oštrice", to je impresivan trio.

Honda Fireblade SP CBR1000RR Fireblade Odnos snage i mase poboljšan za 14% - postignut je najbolji rezultat ikad za Fireblade - zahvaljujući smanjenoj težini 16kg i povećanoj snazi 8kW. Honda Selectable Torque Control, Selectable Engine Brake, novi ABS, Riding Mode Select System i Power Selector, Full Showa ovjes i RC213V-S MotoGP tehnologija.
Honda Fireblade SP CBR1000RR Fireblade SP Semi-active Öhlins Step motor-type Electronic Control suspension, plus Honda Selectable Torque Control, Wheelie Control, Rear Lift Control, Selectable Engine Brake, Cornering ABS, Quickshifter, Downshift Assist, Riding Mode Select System i Power Selector. Odnos snage i mase poboljšan za 14% zahvaljujući smanjenoj težini za 15kg i povećanoj snazi za 8kW.
Honda Fireblade SP CBR1000RR Fireblade SP2 SP2 model je homologiran za cestovnu upotrebu pri čemu je korištena baza Fireblade SP modela - 141kW snage, 114Nm okretnog momenta, Marchesini kotači, te opcijski HRC Sport Race ili Full Race paket.

Istražite CBR1000RR Fireblade

NAŠA TRKAĆA LINIJA

SP2: samo nekoliko će ih biti proizvedeno.

Honda Fireblade SP

Sve značajke SP, ali SP2 ima potpuno drugačiju glavu motora i klipove za visoke performanse. Vizualno je drugačiji, s laganim Marchesini kotačima, HRC trobojnim bojama i detaljima od karbonskih vlakana unutar dizajna.

Idite na utrke

Trkaći kit je dostupan. Ovaj motocikl je vrlo blizu tvorničkog trkaćeg motocikla, upravo ono što vam je potrebno ako želite dodatnu prednost.

Honda Fireblade SP
Honda Fireblade SP

Svaki aspekt Firebladeovog elektroničkog paketa može se istražiti za potpuni učinak na stazi.