Honda E
Honda E

RETRO, A MODERAN

Automobil budućnosti dizajnirali smo gledajući prošlost. Honda e, koji podsjeća na prvu Hondu Civic, ima retro izgled s modernim i jednostavnim linijama.

Scroll

SAVRŠENA FORMA

Kada se prave ideje spoje.

Hondu e smo stvorili kombiniranjem nemogućeg. Kako uspješno spojiti različita prednja i stražnja svjetla? Gdje smjestiti pokazivače smjera? Kako poboljšati aerodinamiku? Nova Honda e je proizvod odgovora na izazove. Zabavna za vožnju, sigurna i privlačna za oko, Honda e je uzor suvremenih vrijednosti i načina na koji ćemo se voziti u budućnosti.

Honda e
Honda e
Honda e
Honda e

SVE KAO JEDNO

Integracija je ključ kompletnog dizajna.

Prednja svjetla, radar i multifunkcijska kamera su objedinjeni u jednom elementu, prednjoj masci. Po istom principu je konstruiran i stražnji kraj, gdje svi elementi izgledaju kao jedan. 17” aluminijski naplatci imaju posebno dizajnirane ukrasne poklopce koji ih štite od kočione prašine. Zahvaljujući ovome rješenju Vaša Honda e će duže izgledati čisto.

UŽIVAJTE U PROSTRANOSTI

Gradovi su skučeni. Honda e je potpuna suprotnost.

Honda e

Udobnost za svih u vozilu je zagarantirana. Sjedala Honde e presvučena su Melange tkaninom.

Zakoračite u prostranu unutrašnjost Honde e i odmah ćete biti izolirani od užurbanosti. To je mirno i vedro okruženje, poput dnevnog boravka s jedinstvenim dizajnom koji smiruje.

Prostrana

Honda e nema središnje konzole, pa je osjećaj prostranosti još naglašeniji. Kad se smjestite u udobna sjedala iza široke instrument ploče, doista ćete se osjećati kao da putujete kroz svemir.

Udobnost putnika

Honda e ima zavodljivo prostran interijer koji odgovara svima. Prostor za sjedenje na stražnjoj klupi nudi pregršt prostora za noge. Honda e je jedan od najprostranijih automobile u klasi.

Honda e
Honda e

Unutarnje obloge pružaju izvanredan osjećaj, poput vlastitog dnevnog boravka.

ŽIVI ŽIVOT U BOJAMA

Mračna, samozatajna, čudljiva, vedra ili sportska? Odaberite boju za svoju Hondu e koji odgovara Vama i Vašem načinu života.

Crystal Black Pearl

Honda e