Honda e
Honda e

ČISTA SNAGA

Honda e izgleda sjajno izvana, ali ono što dolazi iznutra je fantastično, a to je impresivan moment. Bez promjene stupnjeva prijenosa, samo pritisnite papučicu gasa i osjetit ćete uzbudljiv i trenutan odziv.

  • RAVNOMJERAN RASPORED TEŽINE

    50-50

  • RADIJUS OKRETANJA

    4.3 metra

Scroll

IZABERITE SVOJ NAČIN VOŽNJE

Iskoristite sve mogućnosti ili štedite

Honda e ima dva načina rada. Normalan, za mirnu vožnju gradom ili Sport, za fantastična ubrzanja i brzi odziv na gas. Sport način rada također prilagođava ovjes za sigurnije prolaske kroz zavoje.

FOCUS NA PERFORMANSE

Proučite inovativne tehnologije kojima Honda e pruža nenadmašan užitak u vožnji.

BUDITE SIGURNI

Honda e standardno dolazi opremljena Honda Sensing sustavom, uz nekoliko dodatnih značajki.

Sustav obavijesti o oslobađanju prometnog traka ispred Vas

Sustav Vas obaviještava o odlasku automobile u traci ispred Vas. Honda e obavestiti će vas da je put ispred Vas slobodan.

Sustav automatske kontrole gasa pri opasnosti od sudara

Sprječava naglo ubrzanje automobila ukoliko je automobil ispred Vas naglo stao. Na primjer, na kružnom toku gdje se vozač ispred Vas može naglo predomisliti umjesto da krene može se zaustaviti. Tada Honda e sve radi potpuno samostalno.

Honda E
Honda E

Sustav automatskog kočenja pri malim brzinama

Ukoliko vozite malom brzinom, a preblizu ste objekta kojeg možda niste ni primjetili Honda e će samostalno primijeniti kočenje u nuždi.

Imamo kolačiće!

Honda.hr koristi "kolačiće" (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Slažem se", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem "kolačića".
Izjava o privatnosti - uvjeti korištenja

Slažem se