Scroll
 • Honda E tehnologije budućnosti

  TEHNOLOGIJE BUDUĆNOSTI

  Honda e ima mnogo inovativnih tehnologija, poput našeg Honda Parkirnog pilota i sustava bočnih kamera, koje će Vam pomoći pri vožnji, bilo kroz grad, bilo prilikom parkiranja.

 • Honda E snaga i performanse

  SNAGA I PERFORMANSE

  Stražnje kotače pokreće snažni elektro motor koji pruža izvanredna ubrzanja. Prilikom usporavanja Honda e koristi regenerativnno kočenje funkcijom Single Pedal Control i na taj način dodatno puni baterije.

 • Honda E električno iskustvo

  ELEKTRIČNO ISKUSTVO

  Honda e je naš je prvi namjenski konstruiran električni automobil koji izvanredno kombinira stabilnost i performanse. Brzo punjenjenje, u kombinaciji s jedinstvenim sustavom vodeno hlađenih i grijanih akumulatora optimizira domet, kako pri visokim tako i pri niskim temperaturama

 • Honda E minimalistički dizajn

  MINIMALISTIČKI DIZAJN

  Najnovije tehnološke inovacije upakirane su i zaokružene jednostavnim i dinamičnim dizajnom. Honda e vrhunski je primjer kako će uklanjanje nepotrebnih elemenata usmjeriti vašu pozornost na ono što je najvažnije.

IZVOR EMOCIJA

Tamo gdje se susreću tehnologija i zadovoljstvo u vožnji.

Tih, nježan i profinjen pogon s žestokim ubrzanjem, kad Vam zatreba - Honda e kombinira mnoge tehnologije oko namjenski izrađene šasije. Sve pokreće snažni elektromotor.

ČOVJEK I TEHNOLOGIJA

Honda e je vrhunski automobil utemeljen na našoj konstruktorskoj filozofiji usmjerenoj na ljude; neprimjetno se povezuje s Vama naprednom, inteligentnom tehnologijom.

EMOTIVNE LINIJE

Čistoća i jednostavnost dizajna.

Minimalizam ne samo da poboljšava cjelokupni izgled automobila, već također poboljšava njegovu učinkovitost. Ova kombinacija uglađenog i modernog dizajna, zajedno s naprednom tehnologijom, ono je što Hondu e zaista izdvaja iz mnoštva.

PUNJENJE

Prilikom punjenja bilo bi poželjno da Vaša Honda e bude napajana izvornim Honda punjačem.

Honda e

Honda punjači omogućavaju vašoj Honda e brzo i pouzdano punjenje. Svi Hondini punjači su neovisno o modelu, opremljeni funkcijom automatskog oporavka za slučaj prekida napajanja. Naprednije izvedbe su opremljene i identifikacijskim sustavom koji onemogućava neovlašteno korištenje Vašeg punjača.

Više informacija o punjačima I originalnoj dodatnoj opremi za Vašu Hondu e potražite kod naših prodajnih predstavnika.

Honda e

Imamo kolačiće!

Honda.hr koristi "kolačiće" (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Slažem se", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem "kolačića".
Izjava o privatnosti - uvjeti korištenja

Slažem se