NOVO POGLAVLJE

Pozdravite dinamični, napredni Jazz i sportski Jazz Crosstar. U skladu s Hondinim obećanju o elektrifikaciji, opremljeni su dvomotornim hibridnim pogonskim sklopom za dinamičnu, uglađenu i učinkovitu vožnju.

 • Hibridni pogonski sklop

  e:HEV

 • Super svestran

  Čarobna sjedala

MALA DIMENZIJA, VELIKA IMPRESIJA

Pogledajte detaljnije novu Honda Jazz i Honda Jazz Crosstar.

Honda Jazz i Honda Jazz Crosstar

Srce potpuno novog Jazza je novi hibridni pogonski sklop. Odgovara besprijekornom isporukom energije. Uglađen s vrhunskim prijenosom i profinjenom, udobnom unutrašnjosti. Upotrebom najnovije tehnologije za postizanje niskih emisija i ekonomičnosti Jazz postiže vrhunsku učinkovitost. Jednostavno rečeno, možete uživati u vožnji uz spoznaju da postižete optimalne performanse.

Honda Jazz i Honda Jazz Crosstar

INDIVIDUALNI ODABIR

Potpuno novi Jazz i Jazz Crosstar imaju isti, napredni hibridni pogonski sklop, ali individualne osobnosti. Što god odaberete, sofisticirani Jazz ili lifestyle Crosstar, ubrzo ćete otkriti da je prava ljepota način na koji se vozi.

Jazz Crosstar Hybrid
Jazz Crosstar Hybrid

JAZZ CROSSTAR HYBRID

JAZZ HYBRID

 • Honda Jazz Hybrid povezana tehnologija

  POVEZANA TEHNOLOGIJA

  Zakoračite u svijet Nove Honde Jazz da biste pronašli najnovije tehnologije u povezivanju i zabavi. Novi Honda CONNECT dolazi s 9“ zaslonom osjetljivim na dodir, DAB digitalnim radiom, Apple CarPlay™ i Android Auto aplikacijama.

 • Honda Jazz Hybrid sigurnost novog doba

  SIGURNOST NOVOG DOBA

  Potpuno nova Honda Jazz i Jazz Crosstar dolaze s najnovijom generacijom Honda SENSING sustavom pomoći i ostalim sigurnosnim značajkama. Ovaj napredni sustav standardan je za sve razrede opreme i uključuje CMBS sustav prevencije sudara, sustav detekcije i praćenja prometnog traka, sustav praćenja mrtvog kuta kao i druge sustave, a kako bi vam pomogli zaštititi vas i vaše voljene osobe.

MJESTO GDJE ŽELITE BITI

Pogledajte kako je potpuno nova Honda Jazz napredna iznutra, kao i izvana.

Honda Jazz napredna iznutra, kao i izvana

NOVA PERSPREKTIVA

Potpuno novi Jazz i Jazz Crosstar pruža vozaču panoramski pogled na cestu takav da imate doživljaj kao da ste ispred širokog zaslona s pogledom na cestu. Ovakvom preglednošću nije samo poboljšana vidljivost već je vozački položaj takav da potiče samopouzdanje, ali i stvarnu sigurnost.

Sveobuhvatna kontrolna ploča s instrumentima dizajnirana je tako da možete pregledavati najvažnije informacije brzim pogledom iza upravljača. Vodoravni 7-inčni TFT zaslon zamjenjuje staromodne mjerače jednostavne funkcionalnosti i doprinosi prostranom i kvalitetnom ambijentu.

SJEDITE UDOBNO

Prednja sjedala projektirana su tako da imaju širok spektar značajki protiv umora koja su obično povezana s automobilima iz premium klase. Poboljšana je leđna potpora, a već udoban interijer nudi dodatnog prostora za noge. Straga, naša nenadmašna čarobna sjedala omogućavaju konfiguriranje brojnih postavki za smještaj dodatne prtljage. Na Jazz Crosstaru je presvlaka vodootporna - što znači da dodatno uživate u aktivnom načina života.

Jasan prikaz

9“ središnji zaslon Honda CONNECT prikazuje najčešće korištene aplikacije tako da ih je moguće lako i brzo odabrati. Aplikacije su u boji označene kategorijom, što ga čini jednostavnim za korištenje.

HIBRIDI SU BUDUĆNOST

Potpuno novi hibridni Jazz još je jedan važan korak naprijed.

Hibridna vozila pomoći će nam na putu do nulte emisije. Naš je cilj to postići značajnim poboljšanjem sa svakim novim modelom, proširivanjem naše ponude hibridnih vozila i krećući se dalje našim elektrifikacijskim putovanjem.