Scroll

Ekonomičnost i performanse

Honda HR-V kombinira ekonomičnost s vrhunskim performansama.

6 brzinski ručni mjenjač nudi pregršt zadovoljstva u vožnji, dok Vehicle Stability Assist nadzire brzinu svakog pojedinačnog kotača i automatski korigira greške vozača. Stajanje u praznom hodu maksimalno povećava potrošnju goriva dok čekate na semaforima, no sustav automatski gasi rad agregata, a zatim ga ponovno pokreće u trenutku kada treba krenuti. Zajedno s sustavom ECON, koji regulira način rada agregata, HR-V postaje savršen spoj ekonomičnosti i performansi.

Manevrtirajte s lakoćom

Hondini sustavi pomaži u sprječavanju udaraca i ogrebotina pri malim brzinama.

Kamera za vožnju unatrag, i desni vanjski retrovizor koji se se naginje prema dolje, osiguravaju sigurno kretanje prilikom vožnje unatrag, dok će vas parking senzori upozoriti na bilo koji predmet u blizini vozila. Hill Start Assist drži vozilo zaustavljeno prilikom kretanja na uzbrdici, a City-Brake Active System može otkriti mogući sudar pri maloj brzini, upozoravajući vas prije automatskog aktiviranja kočnica.

Udobnost i praktičnost interijera

Honda HR-V prilagođava se svim Vašim potrebama.

HR-V ima prostran pristup prtljažniku. Prtljažnik se može još više povećati zahvaljujući Čarobnim sjedalima koja se preklapaju, podiži i spuštaju, a sve kako bi se omogućila fleksibilna upotreba unutrašnjosti. Bit ćete zaprepašteni što će se sve uklopiti u unutrašnjost Vaše Honde HR-V. Prednja sjedala su potpuno podesiva i grijana. Nakon što uđete, biti ćete zapanjeni prozračnošću i pogledom kroz stakleni krov koji se otvara.

Napredni sigurnosni sustavi

Honda HR-V pomaže vam da izbjegnete opasnosti kojemožda uopće niste primjetili.

Lane Departure Warning sustav upozorava Vas da izlazite iz vozne trake kojom vozite. Forward Collision Warning sustav upozorit će Vas na mogućnost sudara pri malim brzinama. Oba sustava će vas obavijestiti zvučnim i vizualnim upozorenjima koja se prikazuju na kontrolnij ploči.

Povezivanje mobilnih uređaja s Vašom Hondom

Komande vozila nadohvat ruke

Povezivanjem pametnog telefona putem USB-a ili Bluetooth sustava s prepoznavanjem glasa, možete pristupiti internetu ili razgovarati putem handsfree funkcije. 7'' zaslon osjetljiv na dodir, možete personalizirati vlastitom pozadinom, pristupiti Garminovoj satelitskoj navigaciji, DAB digitalnom radiju ili reproducirati video materijale putem HDMI veze.