Scroll

HRV Logo

Učinite ga neodoljivim

Naglasite impresivne linije vašeg HR-V-a iznutra i izvana. S Hondinim originalnim dodacima, ne samo da HR-V izgledaja savršeno, već će se zasigurno mnogi pokrenuti za njim...

Male promjene

Male promjene za izvanredan dojam.

Honda HR-V prepoznata je po svom coupe stilu, sportskoj naravi i super prostranoj unutrašnjosti, a sa originalnom opremom sada je možete dodatno personalizirati. Izaberite jedan od četiri stilska paketa dodatne opreme, kao i mnoštvo individualnih dodataka koji će uvelike promijeniti ovaj izuzetno popularan SUV.

Side view of Honda HR-V mirror.
Side view  of Honda HR-V tailgate spoiler.
Front three-quarter facing Honda HR-V.
Close up of Honda HR-V door sill.

Aluminijski naplatci

Sportskom karakteru HR-V-a potrebno je tako malo da postane savršen

DETALJI

Uz udobnost dolazi i sigurnost.

Kvaliteta proizvoda dio je Hondinog DNK-a. Hondine kožne navlake prolaze najrigoroznija testiranja kako bi se osigurala najveća kvaliteta, ali i u skladu sa svim sigurnosnim zahtjevima za vozila. Korištenje najboljih dostupnih sirovina na tržištu znači da je naša koža najluksuznija i najkvalitetnija.

Imamo kolačiće!

Honda.hr koristi "kolačiće" (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Slažem se", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem "kolačića".
Izjava o privatnosti - uvjeti korištenja

Slažem se