Honda HR-V three-quarter side view in city location.
Honda HR-V three-quarter side view in city location.

NENADMAŠNI SPORTAŠ

HR-V je u svojoj najjačoj sportskoj verziji opremljen 1.5 VTEC agregatom, a nudi se s CVT automatskim mjenjačem ili 6 brzinskim ručnim mjenjačem. Bez obzira što odaberete, HR-V-ove napredne tehnologije donose vrhunsku ekonomičnot uz uzbudljiv i sportski pogon.

  • VTEC SNAGA

    1.5 ccm/130KS

  • ŠTEDLJIVOST S IDLE STOP

    ECONmode SUSTAVIMA

Scroll

Nenadmašna ekonomičnost

HR-V razvoja odlične performanse i nisku emisiju štetnih plinova

Honda HR-V car top side view in city location.

Hr-v je opremljen 1,5-litarskim DOHC benzinskim agregatom koji razvija snagu od 130PS i 155 Nm okretnog momenta, a opremljen je i Idle Stop i ECON funkcijama koje podižu ekonomičnost do najviše razine

Ponuda mjenjača

HR-V ima pogon na prednjim kotačima, dostupan je sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem ili sa 7-stupanjskim automatskim CVT mjenjačem (kontinuirano promjenjivim mjenjačem). Tipke na upravljaču omogućavaju Vam upravljanje CVT mjenjačem za sportski doživljaj u vožnji.

Honda HR-V close up of Econ button.

Pritiskom na ECON tipku mijenjaju se postavke rada agregata u svrhu poboljšanja poboljšanja učinkovitosti agregata.

Honda HR-V model in the car.

Postoje detalji koje nećete pronaći na stranicama specifikacija, poput fantastičnog osjećaja koji steknete kada vozite Hondu HR-V.

Snaga za budućnost

Tehnologija koja već sada ima značajke za buduće generacije.

Obožavamo dizajnirati automobile koje je zabavno voziti, a naš brzi 1.5 VTEC agregat omogućuje upravo taj osjećaj. Sportske performanse u svim uvjetima.