Zatvori

U POTRAZI ZA IZVRSNOSTI

Dvadesetogodišnje iskustvo u razvoju hibrida doprinijelo je u stvaranju potpuno novog CR-V hibrida. S inteligentnim hibridnim pogonskim sklopom, ovaj potpuno novi CR-V ne samo da dobro izgleda, nego donosi i zaista ugodnu vožnju.

Scroll

Honda CR-V Hybrid

Projektirana za ugodnu vožnju

Honda Hybrid svojstva u novom CR-V modelu.

Direktna veza

CR-V Hibrid odabire optimalan način rada kako bi uvijek pružao najefikasniju vožnju.

Ovaj hibrid ima 2.0 litarski benzinski motor s Atkinsonovim ciklusom rada i dva električna motora od kojih je jedan propulzijski motor, a drugi električni motor generator, što mu omogućava 3 režima vožnje – s motorom s unutarnjim izgaranjem, ili s elektromotorom ili hibridni. Umjesto da koristi konvencionalni prijenos, CR-V ima ugrađenu transmisiju s jednim fiksnim omjerom prijenosa što vozaču pruža besprijekoran protok snage i osjećaj povjerenja – to je hibrid kojeg osjećate.

Honda CR-V Hybrid

On sam odabire najbolja rješenja

Inteligentni Multi-Mode Drive (više režimski pogon) uvijek ostvaruje visoke performanse i efikasnost.

i-MMD tehnologija osigurava da automobil uvijek koristi energiju na najefikasniji način. To znači da CR-V Hibrid stalno i nesmetano bira između tri režima pogona: električni, hibridni ili s benzinskim motorom. Kad se postavi električni režim pogona auto emitira tiho zvučno upozorenje. U određenim uvjetima vožnje, ukoliko želite, možete ručno produžiti period rada u električnom režimu tako što ćete pritisnuti tipku EV Mode koja se nalazi na središnjoj konzoli. Ukoliko težite k jačem dinamičkom osjećaju, Sport Mode će vam pružiti izrazito angažirani doživljaj vožnje.

Honda CR-V Hybrid
Honda CR-V Hybrid

2.0 litarski benzinski motor s Atkinsonovim ciklusom rada je u sprezi s dva električna motora od kojih je jedan propulzijski motor a drugi električni motor generator – sklopom upravlja inteligentni Multi-Mode Drive (i-MMD) sustav.

Jednostavnost vožnje

Uživajte u vožnji, dok Honda CR-V za Vas odabire najdinamičniji i najučinkovitiji način da vas odvede do željenog odredišta.

To je inovativni sustav koji benzinskom agregatu omogućuje rad u optimalnom rasponu snage što je češće moguće. U kombinaciji s ECON način rada, rezultat je izuzetno štedljivo vozilo.

Honda CR-V Hybrid

Način vožnje se bira putem tipke za prijenos na konzoli.

Honda CR-V Hybrid

U određenim trenucima, CR-V će koristiti dva agregata i benzinski agregat također kako bi postigao najbolje performanse - trostruko pojačanje - uz održavanje najučinkovitije vožnje.

Honda sigurnosni standardi

Honda SENSING je jedan od najnaprednijih paketa sigurnosne opreme, koji je samo kod Honde uključen u sve pakete opreme. Dizajniran je da Vama i Vašim putnicima pruži maksimalnu sigurnost u vožnji.

Honda CR-V Hybrid

CMBS sustav prevencije sudara

Prilikom pojave opasnosti od sudara s vozilom ili pješakom ispred Vas, CMBS sustav Vas upozorava na nastalu opasnost te započinje s kočenjem kako bi reducirao jačinu sraza.

Sustav upozorenja pri napuštanju prometnog traka

Ovaj sustav Vas upozorava zvučnim i vizualnim signalima prilikom nenamjernog prelaska preko lijeve ili desne razdjelne crte prometnog traka (prelaska bez uključivanja pokazivača smjera).

Sustav izbjegavanja izlijetanja

Kamera smještena iza vjetrobranskog stakla prati Vašu vožnju te prepoznaje vjerojatnost izlijetanja. Sustav pri tome koristi električni servo upravljač kako bi korigirao smjer vozila i zadržao vozilo na cesti. U pojedinim slučajevima sustav može i samostalno kočiti.

Sustav detekcije i praćenja prometnog traka

Ovaj sustav Vam pomaže zadržati vozilo u sredini prometnog traka te Vam tako omogućuje manje stresnu vožnju na autocesti bez potrebe za neprestanim korekcijama upravljača.

Sustav prepoznavanja prometnih znakova

Sustav čita prometne znakove i prikazuje ih na multiinformacijskom ekranu. Istovremeno može prikazivati do dva prometna znaka.

Inteligentni limitator brzine

Kombinira sve prednosti klasičnog limitatora brzine i sustava prepoznavanja prometnih znakova na način da automatski postavlja maksimalnu brzinu sukladno ograničenjima.

Inteligentni prilagodljivi tempomat

Ovaj sustav konstantno motri promet ispred i pored Vas te prilagođava brzinu Vašeg CR-V-a trenutnoj situaciji. Omogućuje Vam da održavate konstantnu udaljenost od vozila ispred Vas bez Vaše intervencije.

Imamo kolačiće!

Honda.hr koristi "kolačiće" (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Slažem se", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem "kolačića".
Izjava o privatnosti - uvjeti korištenja

Slažem se