FLUIDNE LINIJE, DINAMIČAN DIZAJN

Nova CR-V Honda Hybrid je aerodinamično oblikovan SUV. Iznimno je profinjen i moderan s naprednim pogonom.

Scroll

Honda CR-V Hybrid

Savršen spoj

Honda CR-V Hybrid spaja sofisticirani i sportski vanjski izgled s vrhunski oblikovanim interijerom.

Unutarnji prostor

Kada otvorite vrata, dočekat će vas čisti luksuz.

Kada uđete, doživjet ćete jedinstveni luksuzni prostor i udobnost. Sve što želite učiniti je tiho skliznuti i uživati u vožnji.

Kontrole na dohvat ruke. Sve što trebate je blizu.

Da bi se spriječile situacije u kojima postavljanje i rad sa sustavima skreće pogled i koncentraciju s ceste, svim funkcijama može se pristupiti pomoću hands free tipki koje se nalaze na upravljaču.

Honda CR-V Hybrid

Po cijeloj površini kabine protežu se lijepo prošiveni materijali mekani na dodir.

Honda CR-V Hybrid

TFT ekran u boji nudi osnovne informacije vozaču točno u njegovom vidokrugu. Mi ga zovemo Driver Information Interface.

Jedinstven izgled

Vožnja hibrida nije se nikad osjećala, a ni izgledala ovako dobro.

Honda CR-V pete generacije ima prepoznatljiv oblik, eleganciju i praktičnost. Dizajn uključuje kontrolu protoka zraka ispod tijela, što poboljšava učinkovitost goriva, minimizira otpor i smanjuje razinu buke u karoseriji. Honda CR-V Hybrid osim praktičnosti nudi prelijep izgled gdje god da se pojavi.

Ručni poklopac prtljažnika

Stražnja vrata prtljažnika mogu se programirati za zaustavljanje na željenoj visini. Idealno ako ga morate otvoriti u žurbi u parkiralištu ili garaži s niskom visinom stropa. Možete ga otvoriti i kada su vam ruke pune, jednostavno mahanjem nogom ispod stražnjeg odbojnika - lijepo i jednostavno.

Honda CR-V Hybrid
Honda CR-V Hybrid

Možete aktivirati svijetla prtljažnog prostora čak i sa punim rukama jednostavnim prolaskom noge ispod stražnjeg branika.

Boja je važna

Izaberite boju svoje Honde CR-V Hybrid koja će najviše istaknuti Vašu osobnost. Da li je to svijetla boja koja ističe sportske karakteristike, ili tamna boja koja naglašava luksuz, da li je to metalik ili pearl, izbor je na Vama...

Izaberite boju svoje Honde CR-V Hybrid

Platinum White Pearl

Honda CR-V Hybrid Platinum White Pearl

Ostanite povezani

Honda CONNECT je sustav za informiranje i zabavu koji sprema stvari koje volite, poput vaše omiljene glazbe i prijatelja, nadomak ruke.

Honda CR-V Hybrid

Sve što Vam je potrebno na dohvat je ruke na 7" ekranu.

Koristeći Bluetooth® ili USB, jednostavno je pristupiti informacijama ili glazbi s Vašeg pametnog telefona. Sustav omogućava prijenos podataka i funkcija s vašeg pametnog telefona putem Apple CarPlay® ili Android Auto™ aplikacija na 7" ekran osjetljiv na dodir kako bi pozivi te primanje i slanje poruka bili što lakši.

Više povezanosti

Unaprijed ugrađeni internetom povezani AHA™ audio sustav omogućava Vam da budete povezani sa svojim omiljenim internet radio postajama

Honda CR-V Hybrid

Uvijek znate gdje ste i kojim putem ići s Garmin navigacijskim sustavom.

Honda CR-V Hybrid

Samo letimičan pogled dovoljan je da pristupite traženim funkcijama.

Imamo kolačiće!

Honda.hr koristi "kolačiće" (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Slažem se", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem "kolačića".
Izjava o privatnosti - uvjeti korištenja

Slažem se