Dizajn Honde CR-V

Dizajnirana da impresionira

Neprikosnoveno prostrana

1.756

litara prtljažnog prostora

Od sada u ponudi

verzija sa 7 sjedala

Scroll

Honda CR-V

Jedinstveno opremljeni SUV.

Izvanredni paketi opreme i fantastičan vanjski izgled.

Boja je važna

Izaberite boju svoje Honde CR-V koja će najviše istaknuti Vašu osobnost. Da li je to svijetla boja koja ističe sportske karakteristike, ili tamna boja koja naglašava luksuz, da li je to metalik ili pearl, izbor je na Vama…

Izaberite boju svoje Honde CR-V

Premium Crystal Red Metallic

Honda CR-V

Osjećaj dobroga

Unutrašnjost za poželjeti.

Bez obzira sjednete li u sjedala presvučena kožom ili tkaninom osjetiti ćete da su sjedala sigurna i udobna. Pogledate li detalje u unutrašnjosti vozila, svi su materijali na najvišem nivou.

Stilski detalji

Detalji u unutrašnjosti poput materijala obloga kontrolne ploče ili vrata, ručki vrata, ili ventilacijskih otvora dovedeni su do savršenstva.

Centralna konzola

Praktična centralna konzola nudi nam tri različite mogućnosti korištenja, a potpuno otvorena nudi prostor za smještaj tableta ili manjeg prijenosnog računala.

Honda CR-V

Otvaranjem staklenog krovnog otvora priroda je na dohvat ruke.

Honda CR-V

Rušenje naslona stražnjih sjedala moguće je samo jednim poketom ruke. Nasloni se mogu srušiti u omjeru 60:40 ovisno o potrebama.

Čudesnih sedam sjedala

Honda CR-V i dalje nudi izvanrednu funkciju za rušenje naslona stražnjih sjedala jednim pokretom ruke, ali i dodatna dva sjedala. Kada nisu u upotrebi sjedala nestaju u podnici prtljažnika.

Kontrole na dohvat ruke

Sve što trebate je blizu.

Honda CR-V

Da bi se spriječile situacije u kojima postavljanje i rad sa sustavima skreće pogled i koncentraciju s ceste, svim funkcijama može se pristupiti pomoću hands free tipki na kolu upravljača.

TFT ekran u boji nudi osnovne informacije vozaču točno u njegovom vidokrugu. Mi ga zovemo Driver Information Interface.

Na ekranu

Upotreba Driver Information Interface vrlo je jednostavna putem tipki na kolu upravljača ili putem aktivacije glasom. Na ovaj način može se koristiti prikaz SMS i email poruka, audio informacije, kontakti pohranjeni u memoriji pametnog telefona, AWD status ili smart vehicle maintenance information.

Multi funkcionalno kolo upravljača

Komande sustava na kolu upravljača omogućavaju Vam uključivanje i podešavanja audio sustava, tempomata i lane keeping sustava. U najvišem paketu opreme kolo upravljača je grijano.

Honda CR-V

Na head-up ekranu projicirane su važne informacije da bi pogled vozača stalno bio usmjeren na cestu.

Budite povezani putem Honda Connect sustava

Infotainment sustav objedinjuje sve najznačajnije funkcije u jednom uređaju, vrlo jednostavne upotrebe i na dohvat ruke.

Honda CR-V

Sva što Vam je potrebno na dohvat je ruke na 7"”" ekranu.

Koristeći Bluetooth® ili USB, jednostavno je pristupiti informacijama ili glazbi s Vašeg pametnog telefona. Sustav omogućava prijenos podataka i funkcija s vašeg pametnog telefona putem Apple CarPlay® ili Android Auto™ aplikacija na 7” ekran osjetljiv na dodir kako bi pozivi te primanje i slanje poruka bili što lakši.

Više povezanosti

Unaprijed ugrađeni internetom povezani AHA™ audio sustav omogućava Vam da budete povezani sa svojim omiljenim internet radio postajama.

Honda CR-V

Uvijek znate gdje ste i kojim putem ići s Garmin navigacijskim sustavom.

Honda CR-V

Samo letimičan pogled dovoljan je da pristupite traženim funkcijama.

Imamo kolačiće!

Honda.hr koristi "kolačiće" (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Slažem se", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem "kolačića".
Izjava o privatnosti - uvjeti korištenja

Slažem se