HONDA CR-V

Najbolja u svakom pogledu

Užitak vožnje

Scroll

Honda CR-V

Fantastičan u svakom pogledu.

Sportski i luksuzan, CR-V je fantastičan u svakom pogledu. Potpuno nova karoserija i dizajn, potpuno nov iznutra i izvana, a od sada i u opciji sa sedam sjedala.

Istražujte

Konstruiran za užitak.

Unutrašnjost Honde CR-V je dizajnirana da stvori osjećaj potpune povezanosti između Vas i Vašeg automobila. Čiste linije stvaraju dojam prostranosti koji je dodatno naglašen korištenjem kontrastnih materijala iznimne završne obrade. Sve kontrole su jednostavno izvedene i vrlo intuitivno postavljene pa se stoga može reći da iako ste okruženi s čitavim nizom kompleksne, pametne tehnologije, ona nije nametljiva.

Honda CR-V

Snaga koja Vas pomiče

Prilagođen užitku u vožnji.

Bogate performanse omogućava nam najnapredniji 1.5 VTEC TURBO agregat, uparen sa 6 brzinskim ručnim ili 7 brzinskim CVT mjenjačem. Performanse koje nam pruža agregat s potpuno novom šasijom pružaju nam izvanredne sportske vozne karakteristike, vuku nas na neprekidnu vožnju i otkrivanje novih izazova.

Honda CR-V

Širenje obzora

Naš novi CR-V biti će dostupan s novom, najnaprednijom hibridnom tehnologijom*.

Najpopularniji svjetski SUV još je atraktivniji s najnaprednijim i inteligentnim hibridnim agregatom koji pruža izvanredne sportske performanse s niskom potrošnjom goriva i niskom emisijom štetnih plinova.

* Dostupan početkom 2019.

Honda CR-V

Najprodavaniji svjetski SUV

Honda CR-V je najpopularniji i najprodavaniji SUV na svijetu.

Prodajni podaci iz 54 najznačajnija automobilska tržišta na svijetu potvrđuju da je Honda CR-V najprodavaniji SUV na svijetu.

Izvor: JATO Dynamics (za razdoblje od siječnja 2013. do prosinca 2017.)
* Uključena tržišta: EU + EFTA, NAFTA, Kina, Japan, Brazil, Rusija, Indonezija, Australija, Argentina, Južnoafrička Republika, Južna Koreja, Tajland, Vijetnam.

Saznajte više

Honda CR-V

Možemo mi i više

Dodajte Vašu osobnost.

Ima više mogućnosti i načina da ugradite svoju osobnost u Vaš CR-V. Postoji više paketa dodatne opreme, kao i samo pojedinačni detalji. Omogućeno Vam je da izaberete ono što Vi smatrate da će biti točka na i izgledu i upotrebljivosti Vaše Honde CR-V.

Honda CR-V