CR-V performanse

CR-V bez limita

Istražite nepoznato

Štedljiv

VTEC TURBO

Pogonski agregat

Scroll

Honda CR-V

Bijeg od uobičajenog.

CR-V sadrži najnaprednije Hondine tehnologije.

Čvrst i dinamičan

Najsigurnija i najčvršća šasija za CR-V dosada.

Dizajnirana za udobnu i ugodnu vožnju sa značajno smanjenim prijenosom buke i vibracija u karoseriju. CR-V nam nudi iskustvo karoserije sportskih karakteristika.

Stabilnost i prianjanje

Lakša i čvršća karoserija, zajedno s novim ovjesom i najnovijom Honda All wheel drive tehnologijom "Real Time AWD with Intelligent Control System™" – garancija je užitka na svim vrstama podloge.

Honda CR-V
Honda CR-V

Real Time AWD stalno nadgleda uvjete vožnje i narušavanje trakcije te podešava pogon za najbolje performanse i najveću sigurnost.

Turbo agregat

Sportske performanse štedljivog agregata.

Hondin štedljivi i snažni VTEC TURBO agregat snage 173 KS ili 193 KS izrađen je od lakih legura i s ugrađenim komponentama malog trenja, sve kako bi agregat bio snažan, a istovremeno štedljiv i ekološki nadmoćan.

Kontrola snage

Hondin "Agile Handling Assist" posebno je programiran za evropske ceste i stil vožnje evropskih vozača.

Honda CR-V

Stalnim nadgledanjem vožnje nudi Vam idealnu pomoć prilikom savladavanja zavoja.

Nježno mijenjanje brzina

Novi CVT automatski mjenjač nudi nježne izmjene brzina i izvanredne performanse. Automatski CVT mjenjač ima i "Early Downshift During Braking" sustav koji prepoznaje vožnju nizbrdo i omogućava kočenje agregatom. Posebna značajka je da će ovaj sustav omogućiti visoke okretaje agregata prilikom kočenja ili zaustavljanja te je na taj način spreman i na ubrzanje ukoliko je to potrebno.

Honda CR-V

Šasija novog CR-V-a izvanredan je balans koji nudi izvanredne sportske vozne karakteristike, a da istovremeno nudi visoki nivo udobnosti.

Sigurnost nam je na prvom mjestu

Naša misija je "Sigurnost za svih".

Nova šasija ne nudi samo izvanredne performanse, već svojim dizajnom i posebno konstruiranim detaljima, u trenutku nezgode i sudara sile od sudara usmjerava čim dalje od putnika u vozilu.

Usmjeravanje sila sudara

U slučaju frontalnog sudara sile od sudara usmjeriti će agregat prema natrag i prema dolje, bez upada u prostor za putnike.

Honda CR-V
Honda CR-V

Honda sigurnosni standardi

Honda SENSING je jedan od najnaprednijih paketa sigurnosne opreme, koji je samo kod Honde uključen u sve pakete opreme. Dizajniran je da Vama i Vašim putnicima pruži maksimalnu sigurnost u vožnji.

Honda CR-V

CMBS sustav prevencije sudara

Prilikom pojave opasnosti od sudara s vozilom ili pješakom ispred Vas, CMBS sustav Vas upozorava na nastalu opasnost te započinje s kočenjem kako bi reducirao jačinu sraza.

Sustav upozorenja pri napuštanju prometnog traka

Ovaj sustav Vas upozorava zvučnim i vizualnim signalima prilikom nenamjernog prelaska preko lijeve ili desne razdjelne crte prometnog traka (prelaska bez uključivanja pokazivača smjera).

Sustav izbjegavanja izlijetanja

Kamera smještena iza vjetrobranskog stakla prati Vašu vožnju te prepoznaje vjerojatnost izlijetanja. Sustav pri tome koristi električni servo upravljač kako bi korigirao smjer vozila i zadržao vozilo na cesti. U pojedinim slučajevima sustav može i samostalno kočiti.

Sustav detekcije i praćenja prometnog traka

Ovaj sustav Vam pomaže zadržati vozilo u sredini prometnog traka te Vam tako omogućuje manje stresnu vožnju na autocesti bez potrebe za neprestanim korekcijama upravljača.

Sustav prepoznavanja prometnih znakova

Sustav čita prometne znakove i prikazuje ih na multiinformacijskom ekranu. Istovremeno može prikazivati do dva prometna znaka.

Inteligentni limitator brzine

Kombinira sve prednosti klasičnog limitatora brzine i sustava prepoznavanja prometnih znakova na način da automatski postavlja maksimalnu brzinu sukladno ograničenjima.

Inteligentni prilagodljivi tempomat

Ovaj sustav konstantno motri promet ispred i pored Vas te prilagođava brzinu Vašeg CR-V-a trenutnoj situaciji. Omogućuje Vam da održavate konstantnu udaljenost od vozila ispred Vas bez Vaše intervencije.

Prilagodljivi tempomat sa sustavom praćenja vozila pri niskim brzinama

Ovaj sustav održava postavljenu brzinu i razmak od vozila ispred Vas. Ako se vozilo ispred Vas zaustavi, sustav će zaustaviti Vašeg CR-V-a bez doticanja papučice kočnice. Kada vozilo ispred Vas ponovno krene, dovoljno je pritisnuti papučicu gasa kako bi ponovno aktivirali sustav.

Imamo kolačiće!

Honda.hr koristi "kolačiće" (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Slažem se", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem "kolačića".
Izjava o privatnosti - uvjeti korištenja

Slažem se