Honda na Exclusive Auto Moto Show-u u Rijeci

07.09.2018.

Honda će na ovogodišnjem Exclusive Auto Motor Show-u u Rijeci imati čak dvije hrvatske pretpremijere. Posjetitelji će moći prisustvovati u pretpremijeri nove Honde CR-V i redizajnirane Honde HR-V.

Honda na Exclusive Auto Moto Show-u
Nova Honda CR-V na Exclusive Auto Moto Show-u

Honda će pretpremijero predstaviti dugo očekivani novi CR-V, u potpunosti iznova dizajniran automobil, najsuvremeniji i najnapredniji SUV ikada. Model koji postiže izuzetnu sofisticiranost u svojoj petoj generaciji, dok iskustvo vožnje podiže na sasvim novi nivo.

Rezultat je impresivan automobil u svakom pogledu!

Honda će isto tako pretpremijero predstaviti redizajnirani HR-V. Model koji na prvi pogled osvaja elegancijom s hrabro oblikovanim linijama kupea, spojenih sa snažnim stavom robusnog SUV-a. Automobil kojeg je uzbudljivo voziti, a istovremeno je graciozan i udoban.

Redizajnirana Honda HR-V na Exclusive Auto Moto Show-u

Na hondinom štandu ljubitelji skutera i motocikala mogu iskoristiti sajamske pogodnosti za sva izložena vozila i vozila s lagera. Na štandu će biti izložena i dugo očekivani NSS 300 Forza.

Ovogodišnji EAMS 2018. ima i veliku nagradnu igru u suradnji s Novim Listom i Ruting d.o.o., u kojoj će posjetitelji sajma moći osvojiti motocikl HONDA Z 125 MAK MONKEY.

Svi posjetitelji ovogodišnje, šeste manifestacije EAMS moći će uživo pogledati hondine novitete i iskoristiti sajamske pogodnosti od 13. - 16.09. 2018. u prostoru dvorane Centra Zamet.