Honda će u Ženevi predstaviti novi CR-V

28.02.2018.

Honda će na predstojećem sajmu automobila u Ženevi predstaviti europsku verziju nove Honde CR-V.

Nova Honda CR-V premijerno u Ženevi
Nova Honda CR-V premijerno u Ženevi

Nova generacija najprodavanijeg SUV-a na svijetu napravit će s novi modelom veliki iskorak naprijed u odnosu na prethodni model – u kvaliteti interijera, profinjenosti i prostranosti. Dok se po prvi put nudi i opcija sa sedam sjedala.

Nova šasija je najsofisticiranija ikada te osigurava da novi CR-V pruži privlačan doživljaj vožnje s najvećom udobnošću, ali i pravu off road sposobnost vožnje.

Potpuno novi CR-V ima svjež i profinjen vanjski dizajn sa širim odbojnicima koji daju novom SUV-u savršeno izbalansiran izgled između elegancije i sportskog duha.

U dizajnu interijera najviše se ističe vodoravno postavljena 7"kontrolna ploča koja ima dva zaslona. Dok su sve krucijalne kontrole racionalizirane i jednostavne.

Nova Honda CR-V premijerno u Ženevi

Novi CR-V ima nešto veće proporcije od prethodnika, što nosi i znatno prostraniju unutrašnjost. Najbolja klasična učinkovitost prostora naglašena je udobnom unutrašnjošću za sve putnike. Prtljažni prostor je širi i dublji, a odlikuje se jednostavnim pristupom.

Po prvi put, CR-V će biti dostupan s opcijom sedam sjedala.

Novi agregati nudit će impresivnu učinkovitost i voznu sposobnost. Po prvi puta, Honda hibridna tehnologija bit će implementirana u SUV za Europsko tržište.

Prve isporuke nove Honde CR-V opremljene 1.5 i-VTEC TURBO benzinskim agregatom očekuju se u jesen 2018, a s hibridnim pogonom početkom 2019.