Honda na Exclusive Auto Moto Show-u u Rijeci

27.04.2017.

Honda će na ovogodišnjem Exclusive Auto Moto show-u u Rijeci imati 2 premijere i jednu predpremijeru. Očekuje nas predpremijera nove Honde Civic, premijera nove Honde CMX 500 Rebel i Honde X-ADV.

Honda Civic 2017
Honda X-ADV

Nakon iznimno uspješne 4 godine postojanja manifestacija Exclusive Auto Moto show dolazi do svojeg petog izdanja. Peti Exclusive Auto Moto Show ove godine održati će se od 4. do 7. svibnja u prostoru dvorane Centra Zamet.

Dugo očekivani adventure skuter Honda X-ADV će imati svoju premijeru upravo na Exclusive Auto Moto Show-u. Inovativni X-ADV uspješno kombinira avanturistički duh i praktičnost na svim terenima. Praktičan za urbanu vožnju gradom, iznimno udoban za zahtjevnije vikend izlete. Honda X-ADV je potpuno novi motocikl i začetnik potpuno nove klase, nazovimo je ''SUV na dva kotača''.

Honda će predpremijerno predstaviti novu, desetu generaciju Honde Civic u potpunosti iznova dizajniran automobil koji utjelovljuje Hondin inovativni duh i predanost Hondinom krajnjem cilju - konstruiranja tehnološki superiornog vozila.

Honda Civic 2017

Rezultat novog dizajna je automobil jedinstvene osobnosti i sportskog duha, automobil kojega je uzbudljivo voziti, koji je istovremeno profinjen, komforan i sofisticiran.

Ovogodišnji Riječki sajam ima i veliku nagradnu igru u suradnji s Novim Listom, u kojoj će posjetitelji sajma moći osvojiti motocikl Honda CBR125.

Riječki auto show će kao i svih prethodnih godina za posjetitelje biti besplatan, a radno vrijeme bit će u četvrtak, 4. svibnja od 17 – 20 sati, dok će u petak, subotu i nedjelju (5., 6. i 7. svibnja) radno vrijeme biti od 10 do 20 sati.