Dizajn nove Honde Civic 5 vrata

Potraga za novim

Druga dimenzija

Prostor za prtljagu

478 litara

najprostranijeg prtljažnika u klasi

Sportski dizajn

10-tu generaciju

krasi unaprijeđena aerodinamika

Scroll

Honda Civic logo.

Prostranost koja oduzima dah

Savršen spoj odvažnih vanjskih skulpturnih linija i prozračne unutrašnjosti.

Umjetnost dizajna

Civic 5 vrata će privući pažnju gdjegod se našli.

Rear facing Honda Civic.

Najprije ćete zamjetiti nizak, aerodinamični profil. Nedvojbeno je da je Civic sa svojim uglađenim atletskim linijama jednostavno stvoren za iznimne performanse.

Naglašene sportske linije

Široki otvori za zrak zajedno s uskom prednjom maskom naglašavaju agresivan karakter Civica. Odriješiti dizajn se nastavlja preko dinamičnih bočnih linija do širokih vrata prtljažnika. Očito je da je svaki i najmanji dio novog Civica konstruiran za nezaboravno iskustvo vožnje.

Side facing Honda Civic.
Front facing Honda Civic.

Pogled u unutrašnjost

Sportski duh Civica prisutan je i u njegovoj unutrašnjosti. Naglašavaju ga instrumenti s mogućnošću odabira osvjetljenja, aluminijske papučice te kožom obloženo kolo upravljača*. Pored sportskog duha, naglasak je stavljen i na komfor putnika koji je posebno naglašen zahvaljujući iznimnoj prostranosti prostora za noge, ugrađenim materijalima kontrolne ploče mekanim na dodir te luksuznim sjedalima.

Veći prtljažni prostor

Novi Civic nudi najveći prtljažni prostor u klasi. Zahvaljujući djeljivim stražnjim sjedalima u omjeru 60:40 i širokim stražnjim vratima, s lakoćom ćete ukrcati i prevesti bilo koji teret. Jednostavno ćete biti impresionirani s količinom stvari koje stanu u novog Civica.

* nije dostupno u paketu opreme Comfort

Rear three-quarter facing Honda Civic - boot shot.

Civicov prtljažni prostor možete vrlo jednostavno prilagoditi i najčudnijem teretu kojega prevozite.

Driver's view of Honda Civic interior dashboard.

Unutrašnjost Civica nudi savršenu vozačku poziciju koja jamči iznimnu kontrolu u vožnji. Zahvaljujući njoj možete uživati u sportskoj vožnji svaki puta kada to poželite.

Budite dobro povezani

Zadržite vezu sa stvarima koje najviše volite, slušajte svoju omiljenu glazbu ili posve sigurno komunicirajte s prijateljima u vožnji.

Close up of Honda CONNECT infotainment system with Garmin Navigation.

*nije dostupno u paketu opreme Comfort. Dostupnost aplikacije Android Auto™ je podložna promjenama te može varirati ovisno o geografskom položaju. Opcije i usluge dostupne preko Apple CarPlay® aplikacije također mogu varirati ovisno o geografskom položaju te su podložne promjenama.

Putem Bluetootha ili USB kabela možete jednostavno povezati HONDA Connect sa svojim pametnim telefonom i tako puno jednostavnije i sigurnije doći do svih potrebnih informacija. Također, putem Apple CarPlay® ili Android Auto™ aplikacija možete jednostavno prebaciti sučelje Vašeg pametnog telefona na 7“ ekran osjetljiv na dodir i tako sigurnije telefonirati te primati i slati poruke.*

Još bolja povezanost

Zahvaljujući tvornički instaliranom AHA™ audio playeru moguće je slušati omiljene glazbene radio stanice, podcaste i vijesti. Za njegovo funkcioniranje je neophodna veza s internetom. Nadalje, kada je vozilo u mirovanju, preko Honda CONNECTa je moguće čak gledati i filmove.

Close up of Honda CONNECT infotainment system with Apple iPlay.

Imamo kolačiće!

Honda.hr koristi "kolačiće" (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Slažem se", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem "kolačića".
Izjava o privatnosti - uvjeti korištenja

Slažem se