JAMSTVA

Honda jamstvo

Zašto kupiti Hondu? Jer Honda uvijek nudi više.

Honda automobili predstavljaju perfektan balans između kvalitete, pouzdanosti i pristupačnosti. Zbog navedenih činjenica Honda je postala jedan od najprodavanijih automobila na svijetu. Svi Honda modeli su rezultat vjerovanja u snove. To je ono što ih čini jednakim i ono što ih čini u potpunosti jedinstvenim.

STANDARDNO JAMSTVO - 3 godine, čime Honda jamči da vozilo Honda specificirano u jamstvenom listu neće imati nikakvih grešaka materijala i izrade, u razdoblju od 3 godine od "nadnevka početka valjanosti jamstva" koji je upisan u jamstvenom listu ili 100.000 km, ovisno što se prije ispuni.

JAMSTVO PROTIV KOROZIJE NA POVRŠINI- 3 godine, Honda jamči da se na Honda vozilu specificiranom u jamstvenom listu neće pojaviti korozija na vidljivim obojenim površinama u razdoblju od 3 godine uz neograničenu kilometražu. Jamstvo vrijedi od "nadnevka početka valjanosti jamstva", koji je naveden u jamstvenom listu.

JAMSTVO NA ISPUŠNI SUSTAV - 5 godina, Honda jamči da se na ispušnom sustavu Honda vozila specificiranom u jamstvenom listu neće pojaviti perforacije uzrokovane korozijom u razdoblju od 5 godina uz neograničenu kilometražu. Jamstvo vrijedi od "nadnevka početka valjanosti jamstva", koji je naveden u jamstvenom listu. Napomena: ovo jamstvo vrijedi za sve modele osim Jazz-a.

JAMSTVO PROTIV KOROZIJE NA SASTAVNIM DIJELOVIMA - 12 godina, Honda jamči da se na Honda vozilu specificiranom u jamstvenom listu neće pojaviti korozija s unutarnje i vanjske strane karoserije i sastavnih dijelova u razdoblju od 12 godina, uz neograničenu kilometražu. Jamstvo vrijedi od "nadnevka početka valjanosti jamstva", koji je naveden u jamstvenom listu. Napomena: ovo jamstvo vrijedi 12 godina za sve modele dok za Jazz model vrijedi 6 godina.

JAMSTVO PROTIV KOROZIJE ŠASIJE - 10 godina, Honda jamči da Honda vozilo specificirano u jamstvenom listu neće imati nikakvih funkcionalnih grešaka, uzrokovanih perforacijama nastalim uslijed korozije, na određenim komponentama1 u razdoblju od 10 godina uz neograničenu kilometražu. Jamstvo vrijedi od "nadnevka početka valjanosti jamstva", koji je naveden u jamstvenom listu.

IMA JAMSTVO - 8 godina, Honda jamči da vozilo Honda specificirano u jamstvenom listu neće imati nikakvih grešaka materijala i izrade na određenim komponentama2 IMA sustava, u razdoblju od 8 godina ili 160.000 km, ovisno što se prije ispuni.

Sva nova Honda vozila pokrivena su Jamstvom mobilnosti.

Honda se pobrinula za još veću sigurnost i višegodišnje Produženo jamstvo 3+2 - tj. na trogodišnje tvorničko jamstvo ugovaranjem produženog jamstva 3+2 ostvarujete dvije dodatne godine jamstva mobilnosti po pristupačnim cijenama. Vozite se sigurno i bezbrižno do impresivnih 150.000 kilometara.

1 Određene komponente su: vilice ovjesa, prednji i zadnji most, poluosovine, cijevi kočionog sustava, cijevi sustava goriva, spremnik goriva, opruge. NAPOMENA: ovo jamstvo vrijedi za sve modele osim Jazz-a.

2 Određene komponente su: stator, rotor, modul pokazivača stanja baterije, modul invertera, inverter (PDU), sklop baterija, kontrolna jedinica motora, kontrolna jedinica baterija, konverter.