JAMSTVA

Produženo jamstvo 3+2

Ruting je počevši od 01.01.2005. godine uveo produženo jamstvo 3+2 na hrvatsko tržište. Trajanje produženog jamstva obuhvaća period od 24 mjeseca nakon isteka tvorničkog jamstva ili ukupno, u pet godina prijeđenih 125.000 odnosno 150.000 km.

Produženo jamstvo će kupcu pružiti ukupno 5 godina bezbrižne vožnje u kupljenom Honda automobilu. Osim toga, kad se korisnik nakon nekoliko godina odluči na prodaju, biti će mu olakšana pocjena i prodaja rabljenog vozila.

Ovo produženo jamstvo primjenjuje se samo za vozila koja su pokrivena standardnim jamstvom od 3 godine te imaju manje od 100.000 prijeđenih kilometara.

Produženo jamstvo se može primijeniti samo na vozila koja su uvezena od strane Rutinga i koja su registrirana u Republici Hrvatskoj.

Produženo jamstvo 3+2 ne produžuje trogodišnju tvorničku garanciju na boju, garanciju na prohrđavanje od 6 godina, te garanciju na Honda originalnu dodatnu opremu.

Jamstvo se veže na vozilo (a ne na vlasnika vozila).

Ugovaranjem produženog jamstva 3+2 produžuje se i jamstvo mobilnosti s 3 na 5 godina.

Korisnik može konzumirati Honda produženo jamstvo 3+2 samo u slučaju kad ispunjava obveze koje su specificirane u servisnoj knjižici tijekom cijelog perioda trajanja ugovora.